13 svar på ”Månadens filmsnällis: Forrest”

  1. Movies-Noir:
   Oj! På vilket sätt stör du dig på Forrest? Jag har så svårt att se hur han ska kunna vara störande…:)

   1. Jag vet inte riktigt, vissa gånger kan det bara bli så att om alla gillar något kan jag bli lite reserverad och inte svepas med i det hela. Men, detta betyder inte att jag tycker det i det här fallet. Vet att jag gillade filmen när jag såg den, får hoppas jag gillar filmen när jag ser om den bara.

    1. Movies-Noir:
     Jo, så kan det vara, speciellt tycker jag att det kan bli så om det är en ny film som ”alla” sett och ”alla” gillar, då kan jag vara tok-skeptisk när jag sen ser filmen. Men Forrest är ju Forrest. Säg inte ett ont ord om honom 😉

 1. Den är värmande och rörande, det kan man inte komma ifrån. Enligt mig en perfekt roll för Tom Hanks. Honom har det hänt att jag retat mig på, inte så ofta men det har hänt, dock inte i FG. Stör mig t.ex. på honom som Robert Langdon men då hade jag också höga krav eftersom jag läst böckerna innan jag såg filmen. I Saving private Ryan gick han inte heller hem hos mig. Däremot i Den gröna milen. Ja, så kan jag hålla på…

   1. Det var en fin beskrivning av Tom Hanks, film-mys-farbror. kan egentligen inte säga emot men just denna egenskap hos honom gör att han inte platsar i vissa roller, enligt mig alltså. Som sagt så är det inte så ofta jag inte gillar hans rolltolkning men ibland verkar det som filmbolagen vill peta in honom överallt just därför att han är så mysig. Ett fenomen som iofs drabbar många andra populära skådisar också. Han är jättegullig i den gamla filmen Splash!

    1. Håller fullständigt med dig, Nin. Filmbolagen vet helt enkelt att Tom Hanks namn säljer och då lockar de honom med en massa extra pengar trots att han säkert vet att rollen inte passar honom. Men han är duktig och filmerna blir ju oftast populära så då får det bli så.

 2. Inga invändningar överhuvudtaget vad gäller Forrest som snällis, däremot är filmen en av de där tillfällena när jag är kärringen mot strömmen. Helt ok, men inget wow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.