MR. RIGHT

14 juli, 2016

Jag har såna himla höga tankar om Anna Kendrick. Hon är alltid så himla bra. Alltså HIMLA bra. Det hon däremot kanske inte är lika bra på är att välja rätt filmer för även om HON alltid är bra så är filmerna hon är med i inte sällan sämre än sämst. Kolla bara Get a job.

Sam Rockwell är Anna Kendricks totala motsats i min bok. Jag gillar sällan honom. Därför kändes det lite spännande att titta på den här filmen, det kunde liksom bli precis vad som helst och ja, preciiiis så blev det. Vad som helst. Ett sammelsurium av frågetecken dansar rumba alldeles nakna i min skalle. Vad ÄR det jag tittar på? Thriller-drama-romcom-svartkomedi-knas. Fast dåligt.

Inte sevärt på en fläck. Den är inte ens värd att skriva mer om. Hoppas Anna fick hutlöst mycket pengar för att göra den här skiten.

{ 2 comments… read them below or add one }

Moya juli 14, 2016 kl. 08:15

Titta på Elsewhere från 2009 istället. Se om du tycker om den 🙂

Svara

Fiffi juli 14, 2016 kl. 19:55

Moya:
Tusen tack för tipset, den ska jag givetvis leta upp 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: