Nedräkning inför premiären av En dag (One Day)

På fredag har En dag premiär, höstens stora mysromantiska hålla-handen-film.

Det var länge sedan jag såg den på pressvisningen och att inte berätta vad jag tycker om den är som att försöka hålla tyst om ett riktigt smaskigt skvaller men recensionen kommer inte förrän på fredag, så har jag bestämt och så får det bli.

Hur som helst så ska det idkas nedräkning här på bloggen och det genom att varje dag fram till fredag recensera en film med One Days huvudkaraktärer Dexter Mayhew och Emma Morley, det vill säga Jim Sturgess och Anne Hathaway.

Störst fokus kommer ligga på mannen i fråga och detta inte enbart för att jag tycker att han är den bättre skådisen av dom två utan för att jag redan skrivit om en handfull av Anne Hathaways filmer.

Så, håll i hatten och lägg Jim Sturgess namn på minnet för han kommer inom en snar framtid att bli en av filmvärldens allra största.

6 svar på ”Nedräkning inför premiären av En dag (One Day)”

  1. Jösses. Går du på pressvisningar? Inte illa för en blogg!

    Jag älskade boken men är milt sagt skeptisk till filmen efter de recensioner jag hört i de brittiska podcastar jag följer. Det verkar som att bokkonceptet inte riktigt funkar i filmformat. Och jag har ju sett trailern också och konstaterat att karaktärerna ser helt fel ut. Å andra sidan, så känns det förstås ofta när man har läst boken först. Inte så mycket att fästa sig vid…

    Får se om jag lyckas komma över ett par gratisbiljetter till förhandsvisningen för biokortsinnehavare. Fast i så fall är det inte säkert jag går själv, jag ger kanske bort dem till dottern, som jag misstänker kommer att gilla den. Och förresten visar filmstudion jag går på Primer samma tid och den är jag väldans sugen på att se…

  2. Har ännu inte sett One Day, och får se den på torsdag, men jag håller med dig om Jim Sturgess, så The Way Back i helgen, och fick upp ögonen för honom. Ska bli intressant att se hur han presterar i One Day.

  3. Upptäckte att jag faktiskt bara har sett Crossing Over med Sturgess. Ska därför bli väldigt spännande att se den här någon gång i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.