PLAYING IT COOL

17 april, 2015

Chris Evans är perfekt castad i rollen som Captain America, den kanske torraste och tristaste av alla superhjältar som finns. En icke påklädd skyltdocka har mer utstrålning än Captain America och det är just därför den rollen passar Chris Evans som handen i handsken.

I Playing it cool ska han däremot försöka spela något helt annat, en charmig snubbe som leker romantisk för att snärja en tjej (Michelle Monaghan) som tydligen är helt ”rätt” för honom. Vari det rätta består i förtäljer dock inte historien, jag vet inte ens om Michelle Monaghan förstår, det känns nämligen inte så.

Hela filmen är full av frågetecken och dom blir extra stora och skakiga när olika farsartade scener blandas in i filmen när en utklädd Chris Evans ska agera ut sina egna konstiga tankar – i sina tankar. Eller nåt. Han gör det inte på riktigt alltså. Det blir bara inklippta pinsamheter.

Obegripligt värdelös film det här. Det är synd om Michelle Monaghan. Hon kan få så mycket bättre.

{ 2 comments… read them below or add one }

Sofia april 18, 2015 kl. 09:26

Pling-plong. Snowpiercer calling… ”Jag tar av mig hatten, bugar, bockar och säger wow. Jag trodde aldrig att Chris Evans skulle klara att agera på detta sätt. Jamie Bell, Octavia Spencer och John Hurt är också bra men Chris Evans lyser i jämförelse med dom alla.”

😀

Svara

Fiffi april 19, 2015 kl. 09:24

Sofia:
Jagvetjagvetjagvet, glömde hans enastående prestation i Snowpiercer i brådrasket, rollen – filmen – som är det ALLRA BÄSTA HAN GJORT! Skäms på mig! Förlåt Chris Evans, du har dina ljusa stunder även du 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: