RUN ALL NIGHT

11 augusti, 2015

Den spanske regissören Jaume Collet-Serra gillar Liam Neeson. Det gör jag med – ibland. Och ibland inte alls. Det känns som Herr Neeson väljer att göra en hel del filmer enbart för att klara privatekonomin, knappast för att det är kreativt stimulerande eller ens särskilt roligt. Han spelar nämligen samma roll i film efter film efter film efter film efter fil…..zzzzzzzzzzz.

Jaume Collet-Serra jobbade ihop med Liam Neeson i Unknown och Non-stop innan det var dags för dagens film. Run all night, ja precis, filmen utspelar sig under en natt, eller en dryg sådan. Sexton timmar, typ.

Joel Kinnaman spelar Neesons son. Neeson är packad. Nu längtar jag efter att se Neeson som IOGT-höjdare eller ägare av ett kattpensionat eller nåt. Räcker det inte nu, har han inte osat sprit på vita duken tillräckligt många gånger?

Det hade kunnat bli litervis med dreggel på kudden när jag såg Run all night OM det inte hade varit så att det bjöds på pangpang med en decibellstyrka som endast kan klås av en Motörheadkonsert. Det smattrade i öronen så det ekade i hjärnan och det tog liksom aldrig slut. Så det var ljudkillen som fixade biffen, inte skådisarna eller regissören.

{ 4 comments… read them below or add one }

Steffo augusti 11, 2015 kl. 13:25

En alkad Neeson känns ändå rätt….hemtam och trygg. 😉

Svara

Fiffi augusti 12, 2015 kl. 07:52

Steffo:
Jo….men också….lite bååååååring va? Om man inte är ett hardcore-Neeson-fan förstås. Vilket jag inte är – men kanske du är lite mer? 🙂

Svara

filmitch augusti 11, 2015 kl. 22:49

Filmen har en o annan förtjänst men håller med om dina invändningar skulle vara trevligt att både Neeson OCH Kinnaman i filmer där de är käcka sång o dansmän.
https://filmitch.wordpress.com/2015/07/21/run-all-night-2015-usa/

Svara

Fiffi augusti 12, 2015 kl. 07:55

filmitch:
Sång och dansmän!! Jaa! Hurra!! DEN filmen vill jag se 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: