SAND SHARKS

20 april, 2012

Nåt så överjävla knasigt har jag sällan skådat. Hajar som simmar och lever i sand! Haha. Fenomenalt korkat men ändå ack så charmigt på nåt vis.

Det vankas strandparty i den lilla insomnade byn White Sands, årets stora fest och det som ska väcka byn till liv igen. Att stänga av badstranden på grund av en hajattack finns inte på världskartan och att stänga av själva sandstranden på grund av en hajattack finns inte heller på världskartan – FÖR DET FINNS JU INGA HAJAR PÅ LAND, DET VET JU EN BEBIS! Men jo, sandhajar finns och dom är många och hungriga och rätt kreativa i sin jakt på ungdomar med eller utan bikini.

Det här är en film som i all sin fläpphet faktiskt funkar. Även om den inte på något plan når upp till godkänt så går det att se filmen, att skratta lite, att hålla upp skämskudden för ett gäng usla effekter och nicka lite gött åt ett par som har gjorts med en smula finess.

Sand Sharks utger sig inte för att vara det minsta mer än den är: en underhållande och helt fläng film. Jag köper det. Jag gör en liten tumme upp för försöket och hoppas vid gud att det inte kommer en uppföljare.

Filmen går att hyra som Video On Demand hos CDON. Sugen på att se trailern? Här är den.

{ 4 comments… read them below or add one }

Sofia april 21, 2012 kl. 08:27

Om inte annat måste det ju bli en guldstjärna i kanten för fantasifullhet.

Svara

Fiffi april 21, 2012 kl. 16:53

Sofia:
Ja, absolut. Fantasifullheten är det inget fel på.

Svara

Anders april 22, 2012 kl. 14:43

Påminner om ”Tremors” men utan Kevin Bacon 🙂

Svara

Fiffi april 22, 2012 kl. 15:17

Anders:
Ja, precis. Och utan den spänning som ändå finns i Tremors.

Svara

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: