SNACKA OM FILM #11 – ”Käcka dängan!”

Snacka om film-podden blir denna vecka Snacka om filmmusik-podden, i alla fall för en liten stund. Vi listar våra favorit-soundtrack och använder ord som legat i malpåse ett halvt sekel. Vi drar nästa veckas lista från plåtlådan, jag har varit på bio och sett Tjuvheder och Steffo har satt tänderna i en riktig gammal goding med Goldie Hawn.

Eftersom Stockholms Filmfestival är igång som bäst just nu passar vi på att filmfestivalprata litegrann. Vad är det som är så kul med filmfestivaler egentligen? ÄR det ens kul? Eller är det bara en samling små smala värdelösa prettofilmer som visas? Våra åsikter krockar en del kan man säga och det är ju alltid roligt som omväxling. Sen recenserar vi Hellions, en liten film som visades på Monsters of film-festivalen och jag tipsar om en favoritregissör jag tycker alla borde ha koll på. Det kan säkert ha smugit sig in nånting mer som jag missat så ett tips: lyssna på avsnittet! Det är inte så pjåkigt!

JO! En nyhet! Snacka om film finns nu även på Spotify! Följ sofpodden om du vill lyssna på musik från filmerna vi pratat om samt höra avsnittets soundtracklista i sin helhet.

Podden kan lyssnas på där poddar finns men annars finns vi lite överallt. Följ oss gärna på det ställe som passar dig bäst.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.