SNACKA OM FILM #20 -”Skapelseprocessen”

Vad är det som är så roligt med att ha en podcast? I dagens avsnitt försöker vi bena ut och lista detta, vilket inte var så jätteklurigt. Jag har sett den sprillans nya filmen om Steve Jobs, Steffo har sett en film från 1960 som handlar om en lägenhet, vi gissar, fixar, trixar, tycker och tänker om oscarsnomineringarna OCH vi firar det tjugonde avsnittet med en ny sponsor avsnittet till ära som samarbetar med oss i vår kluriga (och förhoppningsvis roliga) TÄVLING. Steffo är i alla fall JÄTTEROLIG tycker jag. Fasiken vad jag har skrattat åt vissa delar av just tävlingsinslaget när jag lyssnat igenom avsnittet.

Dessutom skulle jag finurla ut vilken film som är jag och vilken film som är Steffo, ett uppdrag som kanske känns enkelt men som var jättesvårt. Här gäller det att baka in våra personligheter i ett filmiskt paket som känns….rättvist. Det är banne mig en omöjlighet men jag försökte och man kan säga som så att vi båda är fem-plus-filmer i alla fall (och ingen av oss är Movie 43). Så idag får vi önska välkommen till en rätt personlig podd!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.