SNUTEN I HOLLYWOOD III

Blaaaaah! Vad är detta? En actionkomedi eller en reklamfilm för Wonder World?

Snacka om dum jävla film! Det finns knappt nåt manus, Eddie Murphy har ingenting att jobba med och avskrapet till manus han tvingas agera efter är enbart ansträngt.

Att jag tyckte filmen var okej när den kom för 22 år sedan beror enbart på att jag 22 år yngre och hade sett 220% färre filmer att jämföra med – eller så var jag bara 22000% dummare.

Filmens ENDA aha-upplevelse är att skurken Ellis De Wald spelas av Timothy Carhart och att han är extremt lik en snipig Bradley Cooper.

När jag såg filmen 1994:

När jag såg filmen 2016:

8 svar på ”SNUTEN I HOLLYWOOD III”

  1. Mikael:
   Menar du scenen när Eddie Murphy halkar in på scenen på Wonder World och det blir typ operett-karaoke-musikal-fars en stund?

    1. Mikael:
     Hela filmen känns som en dålig idé. Synd på nåt vis. Men vem vet, den kanske får upprättelse när det kommer en fyra. För visst lär det komma en fyra? 😀

 1. Mmm, precis som jag misstänkte. Denna tredje del är INTE värd en omtitt. Jag minns allt det där eländet med Wonder World. Riktigt tjatigt. Så synd när de två första delarna är bra. Å andra sidan har jag sett de två första filmerna gott om gånger så saknar inte en bra trea så mycket.

  1. Movies-Noir:
   Jag lovar att jag ska göra som du nu, jag ska glömma den här filmen och koncentrera mig på dom andra två 😉

 2. Haha, då får jag väl klappa mitt 22 år yngre jag uppskattande på axeln eftersom jag aldrig såg den när det begav sig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.