LUCKA #10: STAR WARS – THE HOLIDAY SPECIAL

10 december, 2016

Här är dom! Hela Star Wars-ligan är samlade i en ”julig” specialfilm som gör sitt bästa för att få mig som tittar att spy upp julgröten. Redan i filmens början introduceras vi för Chewbaccas fru Malla, sonen Lumpy samt den åldrade och rätt äckliga pappan Itchy – och detta till sämsta sortens Lilla huset på prärien-musik.

Historien kretsar kring att Han Solo och Chewbacca ska försöka hinna hem till Chewbaccas familj i tid för ”julmys”, eller Life Day eller vad det nu kallas. Grejen är bara den att det är en sån fruktansvärd umpa-lumpa-musik i bakgrunden hela tiden så jag får panik i hela huvudet. Och Luke Skywalker har så mycket kajal att en gothkille med Parkinson skulle ligga i lä.

Efter tio minuter funderar jag på att stänga av men tvingar mig att fortsätta se. Resultatet blev migrän samt några av de lägsta betyg denna blogg skådat.

Alltså FY I HELA HELVETE vad det här är undermåligt, på ALLA fronter!

Orkar. Inte. Mer. Och tror du mig inte, litar du inte på att filmen är SÅ dålig, kolla själv vettja. Den finns på youtube, här är länken men du ser den på egen risk. Kom inte hit och gråt sen när du vill ha din timme liv tillbaka.

Mitt betyg på filmen:

Julkänsla? Skojar du med mig???

 

 

 

.

.

{ 4 comments… read them below or add one }

Fredrik december 10, 2016 kl. 09:40

Kanske är jag som är dålig att tolka nyanser, men jag tycker att du är aningens otydlig här. Är det så att du inte är helt jätteförtjust i den? 😉

Svara

Fiffi december 10, 2016 kl. 09:46

Fredrik:
Hahaha! 😀

Svara

Sofia december 11, 2016 kl. 15:34

Så, hoppa över mao?

Svara

Fiffi december 11, 2016 kl. 19:24

Sofia:
Ja….eller slösa bort en timme bara för att få chansen att kicka igång motorsågen? 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: