Tävling: Vinn ett smycke med egen text

Det här är mitt halsband.

Jag har valt texten själv.

Jag har motarbetat den där Jante-jäveln i hela mitt liv och ”Jag kan visst” är det mantra jag alltid försöker leva efter.

Så när en vän till mig började tillverka smycken så gjorde jag självklart en beställning för halsband som detta kan inte köpas i butik. Den texten skulle inte bli någon storsäljare, men den är viktig för mig och det är det enda som är viktigt för mig eftersom den hänger runt min hals.

Nu har du chansen att vinna ditt alldeles egna hjärta. Smyckesdesignern Annica Schröder lottar ut ett halsband till en av Fiffis filmtajms läsare och nu är det bara din fantasi som sätter gränsen för vad som ska stå på hjärtat.

Vilken filmtitel skulle vara den optimala att stansa in på ett smycke? Vad tycker du? Pretty woman, Happiness, Gudfadern, Pianisten, Love story, Terminator –  listan kan göras lång.

Gnugga geniknölen och mejla ditt bästa förslag till fiffi@fiffisfilmtajm.se senast den 16:e oktober. Titeln får vara max 10 plus 10 tecken (inkl mellanslag). Den 17:e oktober koras vinnaren som givetvis får bestämma helt fritt vilken text som ska pryda vinnarhjärtat. Det behöver alltså inte vara tävlingsbidraget/filmtiteln.

Vill du inte tävla utan istället köpa ditt eget hjärta på momangen – klicka här. Lätt som en plätt och fint som snus. Lycka till!

5 svar på ”Tävling: Vinn ett smycke med egen text”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.