Teaser: The Human Centipede 2 (Full sequence)

 

 

 

 

 

 

 

Det finns inte ens en trailer än, det enda som har släppts från uppföljaren till The human centipede (First sequence) – The human centipede 2 (Full sequence) – är en liten anspråkslös men ohyggligt smart teaser signerad filmens regissör Tom Six.

Det finns inte mycket att läsa om filmen ens på Imdb men om det lilla som finns stämmer så kan nog detta bli en ganska…hrmpf….omskriven historia. På Aftonbladet diskuteras det friskt eftersom filmen nu blivit stoppad i England.

Teasern kan du se här och här kan du läsa British Board of Film Classification egna ord om varför filmen stoppats.

5 svar på ”Teaser: The Human Centipede 2 (Full sequence)”

  1. Ja märkligt att stoppa en film INNAN man ens har sett den men efter att ha läst handlingen ställer jag mig frågan vill jag se den? Spontant Nej! Men troligtvis kommer jag att se spektaklet trots allt. På något bakvänt sätt gillade jag ettan.

    1. filmitch:
      Det känns som en självklarhet att dom måste ha fått – och sett – en existerande kopia innan dom kan stoppa en film på detta sätt men jag håller med dig, det är inte lätt att hitta vettig info om filmen. Det är som att filmen just nu är mer som en vandringssägen än som en film av kött och blod 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.