THE GREEN HORNET

JA:

– Christoph Waltz.
– Cameron Diaz.
– Soundtracket.
– James Franco sprängs i luften och det snabbt.
– Okej, jag har köpt en ny kaffemaskin som är självlysande i mörker men här snackar vi en VÄRDSKLASSKAFFEMASKIN som måste kosta som en årslön. För en aktiemäklare.

NEJ:

– Jay Chou som Kato. Han är säkert en jättefin kille men det går inte att höra vad han säger.
– Tom Wilkinsons överspel.
– Att se denna i 3D. Big big no-no. Finns inte en orsak i världen att göra det om man inte har en fetisch för 3D-glasögon.
– Soundtracket ÄR bra (se ovan) men det är för hög volym på bakgrundsmusiken. Den hamnar liksom inte i bakgrunden, det känns mer som att titta en lång musikvideo.
– Storyn. Skulle kunna ha fungerat rätt bra men vissa störande moment förstörde upplevelsen (se nedan).

NEJNEJNEEEEEEEEJ:

– Seth Rogen.

19 svar på ”THE GREEN HORNET”

 1. James Franco vad har du emot denne yngling? Förutom att han var med i den otittbara Pineapple xpress.
  Green Hornet ställer jag mig kallsinnig till – väntar istället på Green lantern som även den är i 3d men där tror jag att det är mer berättigat.

 2. filmitch:
  James Franco?
  Det finns många yrken jag tror han skulle klara av alldeles galant men i mina ögon är skådespeleri inte ett av dom. Jag väntar på en film eller ett uppträdande (läs: Oscarsgalan) som får mig att byta åsikt i frågan för jag skulle gärna göra det om grabbhalvan bara gav mig – och sig själv – en chans.

 3. Sofia:
  Seth Rogen?
  Det finns många yrken jag tror han skulle klara av alldeles galant men i mina ögon är skådespeleri inte ett av dom. Jag väntar på en film eller ett uppträdande (läs: Vad som helst) som får mig att byta åsikt i frågan för jag skulle gärna göra det om grabbhalvan bara gav mig – och sig själv – en chans.

 4. För att ciera Filmitch: inte ska du väl vara så hård mot denne yngling Franco!? Eller Rogen.

  (För övrigt tycker jag "Pienapple"…var rätt skönt underhållande…ok inte slutet kanske…)

  Misstänker att du har en prövning framför dig vad gäller Oscarstillställningen, där man liksom inte kommer undan Franco i år… 🙂

  Nu börjar jag också ana varför du hintade om ett lite sämre betyg på "127 timmar"… 😉

 5. Steffo: Ngt slut på Pineapple såg jag aldrig, min överlevnadsinstinkt slog till och jag stängde av dvd:n

 6. Steffo:
  Jag trodde att 127 timmar skulle bli just den filmen som fick mig att tänka om angående Franco men….njäää…så blev inte fallet riktigt.

  Jag litar på att the crew bakom Oscarsgalan har vett nog att inte ställa en kille som inte klarar biffen bakom mikrofonen och jag tänker lita på dom tills motsatsen är bevisad 😉

 7. OT: Men varför i H*lvete recenserar inte du och resterande bloggmaffian den nya svenska filmen gränsen! Måste ju vara det mest nyskapande i sverige på 20 år minst (har ej sett den själv men har hört väldigt gott om den).

 8. Jay Chou er ingen Bruce Lee. Bedre å ha med en ekte kampsportutøver som f.eks. Jacky Wu. Men så var det engelsken da.

  Chris Farley skulle ha spilt The Green Hornet, hehe.

 9. Ser också fram emot Gränsen. Måste vara den mest unika svenska filmen på årtionden. Funtar på att se den imorgon, men sen såg jag att Sebbe gick på bio nu (igen? efter baggevinsten?). Green Hornet? Nja, senare via nätet.

 10. Sebbe känns som en typisk hyrfilm i jämförelse med Gränsen faktiskt. Green hornet känns extremt föråldrad redan på nått sätt kan ha med att jag inte gillar Seth Rogen speciellt mycket.

 11. Joel & Jojjenito:
  Gränsen känns som en kreativ och nyskapande upplevelse som jag definitivt tänker se när jag har nån kväll ledig.

  Jag skulle hellre lägga pengarna på att se Gränsen på bio. Sebbe är en film som fungerar alldeles utmärkt hemma på TV:n.

 12. Joel och fiffi: Japp, ni har rätt. Gränsen är den film som ska ses på bio av de två. Det var bara det att jag inte sett Sebbe och trodde den slutat gå.

 13. Jojjenito:
  Sebbe börjad (väl) gå på bio redan i början av 2010. Att den går nu igen beror nog på Guldbaggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.