Trailer: Mission Impossible Ghost Protocol

Tom Cruise är tillbaka som Ethan Hunt och den här gången har han Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Ving Rhames, Tom Wilkinson och Michael Nyqvist med sig.

Som jag skrev på en annan blogg för några år sedan: Michael Nyqvist är den ende mannen som skulle kunna få mig att flytta till Sibirien. Jag står för det.

Filmen har svensk premiär 27:e januari.

 

 

17 svar på ”Trailer: Mission Impossible Ghost Protocol”

 1. Har inte sett trailern än, men måste säga att jag gillade den förra MI filmen (men första är väl ändå bäst) som var bättre än den andra. Kan mycket väl tänka mig att denna blir sevärd och att jag ser den.

  Hmm, intressant det där med Michael Nyqvist 😉

   1. BlueRoseCase:
    Hahaha, där fick du till det! 😉

    Det är en komplimang såklart. Jag hatar naturen och jag hatar kyla men jag skulle kunna bo i tält med Michael Nyqvist i Sibiriren, en stund i alla fall.

     1. BlueRoseCase:
      Jag vet, den gör ju det 😉
      Jag tycker naturen är fin att titta på och jag tycker naturen är fin att vistas i om det är min egen trädgård. Mitt ”hat” för naturen som större företeelse är nog mer en rädsla för att vara i skogen, gå vilse, sitta och frysa bland stock och sten och frampå småtimmarna bli uppäten av något inavlat monster 😉

 2. Åh, glädjen som infinner sig när jag ser Cruise på film, den är svårslagen. Såg om ettan för ett tag sen och gladdes åt att den har åldrats så. Den kändes verkligen 90-tal, fast på ett skönt sätt. Annars tycker jag trean var ren riktigt bra actionrökare as well. Tvåan? Don’t think so.

  1. Pladd:
   Känner igen den där glädjen du skriver om. Det är nåt speciellt med Tom Cruise på film, precis som med Tom Hanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.