Trailer: Our Idiot Brother

12 augusti, 2011

Everybody has one, så säger filmaffischen. Alla har en idiotbrorsa. Om det stämmer eller inte vet jag inte men jag vet att jag gärna hade haft Paul Rudd till bror. Å andra sidan har jag en alldeles riktig bror som också börjar på P och som var en klar idiot många gånger under våran uppväxt (precis som jag var, jaaa, jag veeeet så tänk vilken tur att vi blivit så utomordentligt vettiga som vuxna).

Our idiot brother är i alla fall en film som jag ser jättemycket fram emot. Zooey Deschanel, Emily Mortimer, Elizabeth Banks och Rashida Jones (från I love you, man) tillsammans med ovan nämde Rudd känns som en samling högkvalitativa skådisar som tillsammans inte borde kunna floppa.

När det är premiärdags? Vet inte än.

{ 2 comments… read them below or add one }

Peter augusti 14, 2011 kl. 23:21

oooohhh, så rart skriver du bara för att du vill ha gratis tatuering söstra mi 😉

Svara

fiffi augusti 15, 2011 kl. 08:35

Peter:
Haha, är jag så genomskinlig? ;D

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: