DAVID WINGO-TISDAG: UNDERTOW

18 oktober, 2016

Kristen Stewart imponerade rätt stort på mig i Woody Allens senaste film Café Society. Frågan är, ser jag på henne i ett annat ljus nu när jag sett att hon faktiskt KAN agera OCH stänga munnen?

Svaret är: nej.

I Undertow är hon visserligen bara fjorton år gammal och man ska inte mobba barn men hon är verkligen ingen höjdare här. Det är dock Jamie Bell som har huvudrollen som den unge Chris Munn och det är också han som i filmens början briljerar i filmens bästa och starkaste scen – tillsammans med en SPIK!

Det här är en skitig white-trash-film som handlar om en ensamstående pappa som flyttar till en grisfarm tillsammans med sina två söner när hustrun dött. Med namn som Dermot Mulroney, Josh Lucas och nämnda Bell och Stewart så kan man förledas att tro att filmen är bättre än den är men den är verkligen inge vidare. David Wingos musik är däremot jättefin. Supermysig faktiskt. Kanske det bästa med hela filmen. Och spiken då, man får inte glömma spiken.

Du kan läsa om fler David Wingo-filmer här om du vill.

{ 6 comments… read them below or add one }

Pappan oktober 18, 2016 kl. 15:36

Har du sett Welcome to the Rileys? Tycker att hon inte är hemskt dålig i den, faktiskt, och filmen är bra.

Svara

Fiffi oktober 18, 2016 kl. 19:44

Pappan:
Nej den har jag inte sett men filmen lockar en hel del. Dock inte pga Kristen Stewart 😉

Svara

Simon Larsson oktober 18, 2016 kl. 15:38

Jag tycker att Kristen Stewart är en rätt duktig skådespelare när hon får något att jobba med. Hon är rätt bra i American Ultra!

Svara

Fiffi oktober 18, 2016 kl. 19:44

Simon:
Då tycker vi lite olika 😀

Svara

Sofia oktober 19, 2016 kl. 05:39

Fascinerande hur många sådana här filmer det egentligen finns — superstark cast och sedan blir ändå slutresultatet allt mellan beige till rent dåligt.

Svara

Fiffi oktober 19, 2016 kl. 21:20

Sofia:
Det verkar krylla av dom. En på tusen är en pärla 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: