Vinnaren i Oscarstävlingen blev…

….Movies-Noir som lyckades pricka in 6 av 7 rätt (endast en liten miss på Bästa kvinnliga huvudroll) och även hade den snabbast inskickade gissningen. Det var tre tävlanden allt som allt som hade lika många rätt.

Stort grattis! Snyggt jobbat! Priset kommer som ett brev på posten.

 

Lite kuriosa:

80% av alla tävlanden trodde att Searching for Sugar Man skulle ta hem en Oscar.

50% av alla trodde att Argo skulle vinna Bästa film, 75% av alla trodde att Steven Spielberg skulle vinna Bästa regi och drygt 90% av alla trodde på Anne Hathaway och Daniel Day-Lewis som vinnare (Bästa kvinnliga biroll samt Bästa manliga huvudroll). Såhär i efterhand känns Ang Lee som den största skrällen (Bästa regi) och strax därefter Jennifer Lawrence (Bästa kvinnliga huvudroll) men det är ändå inga stora skrällar. Tack till alla som var med och tävlade. Bättre lycka nästa år.

 

Ett svar på ”Vinnaren i Oscarstävlingen blev…”

  1. Trevligt, tack filmgudarna 😉

    Jag vill passa på att tacka mina föräldrar, min agent… Nej, jag ska inte köra något Oscarstal!

    Kul med tävlingen och en eloge till dig Fiffi för hela uppladdningen inför galan, men även för Oscarschatten som var trevlig att vara med på.

    Vill även tipsa om mina tankar kring Oscarsgalan så här dagen efter. Har skrivit om det mesta som hände på galan och mer därtill. Finns nog något för alla där, även om alla inte håller med i allt, tror jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.