BLOGGPANELEN PÅ MOVIEZINE

Bloggpanelen består av tre filmbloggare – och tillika Filmspanare – som varje fredag samtalar om tre aktuella, intressanta och filmrelaterade frågor. Panelen finns att läsa på Sveriges största filmsajt – MovieZine.

Här nedan kommer jag varje vecka fylla på med länk till den nyaste panelen, det är alltid lättare att ha grejerna samlade på ett och samma ställe. Minimalt med krångel, maximalt med läsning.  Enjoy!

 

Sjätte bloggpanelen

Den sjätte panelen består av Jimmy från Absurd Cinema, Surskägget från film4fucksake och jag och förutom det givna samtalsämnet Oscarsgalan och våra favorit-tacktal genom åren dryftas tankar om ”Cirkeln” och trailern till Guillermo del Toros nya film ”Crimson Peak”.

 

bloggpanelfredag.jpg

5. Femte bloggpanelen

David från Filmmedia och Niklas från filmpodden Den Perfekta Filmen och jag ger oss in i dejtingträsket, funderar på femtio grå nyanser och tycker en hel del om ”The Fast and the Furious”-filmerna.

.

 

4. Fjärde Bloggpanelen

Christian från Movies-Noir, Sofia från Rörliga bilder och tryckta ord och  Filmitch-Johan diskuterar unga skådespelare, ger tips om du vill starta en egen filmblogg och drömmer om vem som ska spela rollen som dom själva.

.

 

3. Tredje Bloggpanelen

Joel BurmanThe Velvet Café-Jessicas samt  Har du inte sett den?-Carl diskuterar nya trailern till Child 44, betygsättning av film och BOATS.

.

 

2. Andra Bloggpanelen

The Nerd Bird-Cecilia, Flmr-Steffo och jag diskuterar svensk film, Guldbaggegalan, TV-serier och vad som ligger överst i ska-se-högen.

.

.

 

1. Första Bloggpanelen

Jojjenito-Johan, Fripps filmrevyer-Henke och jag tycker och tänker om oscarsnomineringarna, Turist såklart och så kom Tom Hardy med på ett hörn.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.