BYZANTIUM

Vi får följa en vampyrmamma (Gemma Arterton) och en vampyrdotter (Saorise Ronan) genom tvåhundra år av odödlighet och jag har på riktigt gäspat käkarna ur led.

Jag tycker vampyrfilmer är intressanta om dom är bra, inte per automatik. Om du vet med dig att du tycker om ALLA vampyrfilmer, se filmen. Om du tror att du tycker om vampyrfilmer av Neil Jordan bara för att du gillade Interview with a vampire, se om Interview with a vampire istället. Om du har en crush på Gemma Arterton, se En sång för Marion. Om du tyckte Saorise Ronan var bra i Flickan från ovan, kolla bara hur cool hon är i Hanna. Om du har en craving efter vampyrer  som inte verkar kunna stillas, be nån bita dig i halsen och sätt Bram Stoker´s Dracula från 1992 på repeat.

Jag vet fan inte vad jag ska skriva. Jag hade så tråkigt när jag såg filmen att evigt liv banne mig inte lockar det minsta. Tänk om man hade evigt liv, en  DVD-spelare och EN film och filmen var Byzantium. Vad skulle man göra? Vilket MÖRKER!

Vad tyckte Filmitch och Jojjenito om filmen? Klicka på deras namn så vet du.

7 svar på ”BYZANTIUM”

  1. filmitch:
   Jag gillar också Gemma men det här var ett riktigt lågvattenmärkt till film. Prince of Persia, kom tillbaka, allt är förlåtet! 😉

 1. Ja, du, du gillade inte den här, det är tydligt. Själv är jag lite mer positiv. Början tyckte jag var ganska lovande. Men sen ledde det ingen vart och deras take på vampyrmyten kändes bra konstig.

  1. Jojjenito:
   För mig ledde den mer än ingenvart. Den ledde överallt. Hopp hit och hopp dit och hopp i tider och jox, det gällde att ha åkband på handleden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.