MÅNDAGAR MED MADS: DE GRÖNA SLAKTARNA

15 juli, 2013

Hahahaha! Mads Mikkelsen har en panna som ser ut som ett påskägg. Eller en halvmåne. Eller en hel måne beroende på hur man ser det. Eller en stor hudfärgad sten. Eller en glaskula. Eller nåt gjort av polerat porslin.

Mads Mikkelsen har en sån sjuk jävla panna att jag helt glömmer bort att titta på filmen. Så när den är slut ser jag den igen. Men allt jag ser är samma glänsande höga panna. Det kan liksom inte vara något positivt, inte för filmen.

Jag har ingen aning om vad filmen handlar om. Slaktare. Tror jag.

Det här var verkligen ingenting för mig.

Filmen:

Mads:

{ 2 comments… read them below or add one }

Jojjenito juli 15, 2013 kl. 09:52

Haha, det var en kort (har du skrivit nån kortare, säkert?) men kärmfull recension. Filmen åker upp på min ska-se-lista… NOT. Filmitch?

Postern får mig att tänka på en buskis i andra världskriget-miljö.

Svara

Fiffi juli 15, 2013 kl. 17:12

Jojjenito:
Jo nog har jag skrivit några kortare recensioner än såhär men kanske inte några som enbart kretsar kring en kroppsdel 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: