MÅNDAGAR MED MADS: DE GRÖNA SLAKTARNA

Hahahaha! Mads Mikkelsen har en panna som ser ut som ett påskägg. Eller en halvmåne. Eller en hel måne beroende på hur man ser det. Eller en stor hudfärgad sten. Eller en glaskula. Eller nåt gjort av polerat porslin.

Mads Mikkelsen har en sån sjuk jävla panna att jag helt glömmer bort att titta på filmen. Så när den är slut ser jag den igen. Men allt jag ser är samma glänsande höga panna. Det kan liksom inte vara något positivt, inte för filmen.

Jag har ingen aning om vad filmen handlar om. Slaktare. Tror jag.

Det här var verkligen ingenting för mig.

Filmen:

Mads:

2 svar på ”MÅNDAGAR MED MADS: DE GRÖNA SLAKTARNA”

  1. Haha, det var en kort (har du skrivit nån kortare, säkert?) men kärmfull recension. Filmen åker upp på min ska-se-lista… NOT. Filmitch?

    Postern får mig att tänka på en buskis i andra världskriget-miljö.

    1. Jojjenito:
      Jo nog har jag skrivit några kortare recensioner än såhär men kanske inte några som enbart kretsar kring en kroppsdel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.