DEFINITELY, MAYBE

17 april, 2011

Det händer grejer hemma hos Will Hayes (Ryan Reynolds). Han ska skilja sig från ex-frun Emily (Elizabeth Banks) och hans dotter Maya (Abigail Breslin) har haft sexualkunskap i skolan och kommer hem med tretusenmiljarders frågor om kärlek, sex och förhållanden med stort fokus på det mellan hennes föräldrar.

Will bestämmer sig för att berätta hela historien från början som en slags pedagogisk gonattsaga. Han betar sig metodiskt igenom alla sina flickvänner men byter namn på dom för att Maya ska få gissa vem av dom som till slut blev ”den rätta” att skaffa barn med.

Att se Definitly, maybe är som att stoppa en metalltratt rätt ner i svalget och bälga i sig ett par liter ljus sirap. Det är sött så jag ömsom kreverar, ömsom lägger huvudet på sniskan och låter ”ååååååh”.

Har man inget bättre för sig än att titta när Ryan Reynolds raggar på Rachel Weisz, Elizabeth Banks och Isla Fisher i närbild så, ja, då säger jag grattis. Det finns sämre filmer och bra mycket tråkigare saker att göra men det finns tonvis med bättre filmer och roligare aktiviteter också. Så nånstans där i mitten hamnar den här filmen. Se upp för sockerklåda i gomseglet bara.

 

 

 

Här finns filmen.

{ 4 comments… read them below or add one }

filmitch april 17, 2011 kl. 18:11

Brrrrrrrr tack för varningen 😉

Svara

f i f f i april 17, 2011 kl. 20:45

filmitch:
Varsågod 😀

Svara

Sofia april 18, 2011 kl. 04:02

Får duktiga Abigail göra något eller bara sitta och lyssna på hur pappa försökte scora?

Svara

f i f f i april 18, 2011 kl. 06:09

Sofia:
Hon får tyvärr mest lyssna men det lilla hon gör gör hon jättebra!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: