FIFFIS FILMTAJM FYLLER 4!

Hur fort kan tiden egentligen gå när man har roligt? Var det inte typ igår jag började blogga om film? Nej det var det inte, det var freakin´ fyra år sedan. FYRA år!

Hur länge sedan är november 2009? Vad hände i Sverige då? Jo, vi lyssnade på Töntarna med Kent och Bad Romance med Lady Gaga, dom mest sedda filmerna på bio var Flickan som lekte med elden, andra Twilight-filmen och Roland Emmerich-klassikern 2012.

Men nu är det 2013, livet går vidare, nya filmer kommer, gamla filmer blir sedda och recensionerna poppar upp precis som dom där vitaminerna som är apäckliga om man inte sväljer dom direkt utan får kvar dom i munnen: En-om-dan. Mitt femte år i filmbloggosfären kommer fortsätta i samma stil, med samma tempo men redan nu kan jag avslöja att jag förbereder för ett nytt maffigt, nedgrottande, viktigt  och – tycker jag – jättekul veckotema som kommer introduceras första söndagen efter nyår och pågå varje vecka hela 2014. 

Ska vi fira nu? Ska vi ha en utlottning? Chans på värsta bästa filmpaketet mot att du svarar på en fråga? Jaaaaa, vad roligt!

Det jag undrar är VILKEN ÄR DIN FAVORITFILM MED MATT DAMON? Mejla ditt svar till fiffi@fiffisfilmtajm.se, märk mejlet med BenAfflecksbästis (eller nåt annat skoj) senast 26 november så drar jag en vinnare som kommer få ett kaxigt paket på posten. Det är ett gäng filmer som på nåt sätt representerar Fiffis filmtajm och lite annat smått och gott. Onsdagen den 27 november presenterar jag vinnaren och även resultatet av Matt Damon-svaren.

Sist men inte minst så vill jag säga T A C K  till dig som läser, kommenterar, mejlar, tipsar, fixar, trixar och har dig. Bloggen är ohyggligt kul att skriva men läsare är såklart en jättebonus och jag är tacksam och glad för varenda en. Så är det.

35 svar på ”FIFFIS FILMTAJM FYLLER 4!”

 1. Grattis! Jag upphör aldrig att fascineras över hur produktiv du är – utan att för den sakens skull göra avkall på kvaliteten. Rolig, kreativ och passionerad är du. Och en sjutusan till ordjonglör också. Samt trevlig! Det har varit en fröjd att lära känna dig.

  1. Steffo:
   Tack så mycket!
   (Och ja, håller med, NÅN gång borde det väl kunna bli av? Du får tuta utanför Friends Arena i juni nästa år om inte annat. Högt. :)).

 2. Grattis på 4-årsdagen! Jag trodde du var äldre till och med, men det är när man är fyra som man verkligen kan känna sig myndig i internetsammanhang (känns det som)!

  Det har sagt många gånger förr, men jag är imponerad över hur du kan trycka ut så mycket material så frekvent och så ständigt. Det du får ut på en vecka är jag glad om jag får ut på en månad. 😀

  1. Jimmy:
   Tack! Jag vet, jag ser äldre ut men det finns en hel del lillgamla fyraåringar 😉
   Materialet trycks ut i den frekvens som funkar bäst för mig. För dig funkar en annan. Det viktigaste är ju att bloggen är nånting roligt, inte ett måste, så fortsätt skriv i det tempo som funkar för dig 🙂

 3. Stort grattis! Och tack för en superbra blogg! Mitt morgonnöje är att gå in och läsa dagens inlägg hos dig 😉

  1. Rebecca:
   Tack!! *rodnar lite* 🙂
   Wow, vilken grej, vilket bra initiativ av MovieZine! Och vilken ära det vore om man kunde bli bland dom sex bästa. Hoppas det är många som röstar på min lilla blogg. Det vore väldans skoj.

 4. Ett lite sent men inte mindre hjärtinnerligt grattis! Fyraåringen är lika härlig och underfundig som fyrtioettåringen. Törs man USA-skandera?

  FOUR MORE YEARS! FOUR MORE YEARS! FOUR MORE YEARS!

 5. Härligt att du lyckas hålla uppe tempot. (Själv har jag behövt prioritera bort min egen blogg under det senaste året.) Grattis och lycka till under 2014. 🙂

   1. Ha ha! Dammsugningen struntar jag redan i. Nej, jag har snarare tagit på mig alldeles för många uppdrag. Och hur konstigt det än låter så är film faktiskt inte det viktigaste i mitt liv. 🙂 Just nu är FM som en fisk som ligger halvt ovanför vattenytan och kippar efter vatten. Uppriktigt sagt vet jag inte hur länge jag orkar hålla den levande. Men om jag gör det ska jag fira 5-års jubileumet nästa år med buller och brak, det kan jag lova. Men nu handlar det ju inte om mig: så grattis än en gång och håll glöden levande!

 6. Grattis! För mig var en trevlig aspekt av att vara med i SFF:s bloggteam att få upp ögonen för andra filmbloggar som jag inte hade koll på sedan tidigare, bland annat din. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.