Fredagsfemman #198

5. Följ Erik Johansson på Instagram!

Alltså, den begåvade svenska skådisen Erik Johansson har ett instagramkonto som är helt jävla störtskönt. Fan vad jag uppskattar hans galna humor och att han bjussar så mycket både på sig själv, sina tillkortakommanden och sitt vanliga svennebananliv. Han är till och med lite modig tycker jag. jerkajohansson heter han på Insta och här är en liten länk.

.

.

.

4. Jag försöker som fan faktiskt!

Ja, ingen ska säga att jag inte försöker, jag KÄMPAR som en gnu för att komma in i andra säsongen av Fargo men det är svårt, det är jättesvårt. Nu är jag inte det som ger upp utan strid så jag kommer definitivt se resten av avsnitten MEN jag erkänner att jag mycket hellre skulle lägga min tid på att se om säsong 1. Det känns som att uppleva True Detective-världen och dess problematik  ännu en gång.

.

.

.

3. Filmkrock

Jag förstår mig inte på filmer som har vanlig biopremiär samtidigt som den visas på Stockholms Filmfestival. Vad är det för vits? Nåja. Efterskalv har premiär idag, ja precis, den där med Ulrik Munther. Den borde man se känner jag.

.

.

.

2. Kulturtantskryssning

Nu närmar sig den årliga kulturtantsresan, litteraturkryssningen med DN på Östersjön som får mig känna mig både intellektuell, beläst, utsövd, mätt, glad och som en jävligt ung fashionista. Att jag får tanka kvalitetstid med min fina kompis gör inte saken sämre. Och Anna Mannheimer är med på båten! Gode gud, jag blir starstrucked redan nu.

.

.

.

 

1. När en önskan slår in

16:e oktober 2013 skrev Filmspanarna om temat Biopics. Jag gjorde en topplista på kända människor jag gärna skulle vilja se en biografi-film om, biopics som borde finnas helt enkelt. Och vet du, IDAG slår min nummer ett-önskan in! Idag har dokumentärfilmen om Malala premiär och det måste väl gillas även om det inte är en spelfilm? Ja det gör det. För mig gills det. Hon är förjävla cool alltså!

10 svar på ”Fredagsfemman #198”

  1. #4: fel, fel, fel, fel, FEEEEL!!!
    Detta KAN vara årets tv-serie (säsong). På allvar!!!

    Men naturligtvis får du ha en GO Helg trots detta! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.