Fredagsfemman #239

5. Vem vill se Ben-Hur på bio?

Vem kan ärligt säga att hen längtat efter att se en remake på den där storfilmen från 1959? Räck upp en hand, snälla gör det. (Biopremiär idag är det i vilket fall och nej, den här kommer hamna i samma undanstoppade vill-icke-se-låda som John Carter och Hobbit-filmerna)

.

.

.

4. September!

Javisst, nu är den äntligen här, hösten! Nu är det september, denna månad som brukar vara lugnet efter stormen för mig men som i år är allt annat än detta. Det är mycket SKOJ som ska klämmas in innan det står oktober i almanackan och det börjar redan idag för idag ska det läggas golv!

.

.

.

3. Nya Idoljuryn

Säga vad man vill om Idol men ett nyskapande TV-program är det INTE. Men, därför blir jag så GLAD när jag tittar på första veckornas auditions och den nya idoljuryn sitter där och är bara bäst! En riktigt skön trio, kanske till och med så skön att jag kommer fortsätta titta även när det blir på riktigt.

.

.

.

2. Lovesick

Efter att ha fått diagnosen klamydia måste Dylan (Johnny Flynn) kontakta alla tjejer han haft sex med. Det låter inte särskilt upplyftande men det är grundpremissen i denna TV-serie som finns att beskåda på Netflix och som även har den alternativa (och mycket sämre) titeln Scrotal Recall. Det här är urtypen av mysig höstserie att krypa upp i soffan med, den är rolig och snabb och skön och när den tog slut blev det jättetomt
(= bästa betyget för en TV-serie).

.

.

.

1. Queen Amy

I onsdags stod Amy Schumer på Hovets scen i Stockholm och jag och min dotter satt i publiken (ja, det var nåååååågra till). Alltså, hon ÄR så sjukt kul och så på pricken vass och så jättebra och ändå känns hon liksom helt…vanlig. Och jag vet att det låter tråkigt men hon behövs verkligen! Hon behövs för vi är många som nickar igenkännande åt hennes skämt och skrattar med henne.

.

.

14 svar på ”Fredagsfemman #239”

 1. Ingen (förhoppningsvis) kan väl vilja se Ben Hur i nyinspelning (överhuvudtaget, höll jag på att skriva!)

  Höst! Härligt!

  Idol! Yaaak!

  Amyyyyyy!!!

  Go Helg! 🙂

   1. Det vet du ju svaret på redan….Yaaak på båda!

    Och för att förtydliga om BH; originalet ska man ge fan i att göra våld på! Det är ju en mastodontfilm som förtjänar att bara finnas i en version! 😉

    1. Steffo:
     Joo, jag vet ju, egentligen. Tänkte mest om du kunde se underhållningsvärdet i program som Idol om det gått på SVT, till exempel?

 2. Håller med om Ben-Hur till fullo. Hur fan tänkte dom där egentligen? Gör om mastodontfilmernas mastodontfilm och lägg inget krut bakom det alls. Blir säkert bra. Morgan Freeman i en stereotypisk Morgan Freeman-roll också. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.