Fredagsfemman # 5

5. Snygglo-Sharon

Ibland händer det att jag tror att photoshoppade bilder i glassiga tidningar är direkt tagna ur verkligheten. Det händer lika ofta att jag slår mig själv i huvudet med en sten. Att skådisar ser likadana ut när dom går upp på mornarna som dom gör på galapremiärer är ju en helt världsfrånvänd tanke och jävligt korkat dessutom. Klart det inte är så. Sharon Stone må vara en av världens vackraste kvinnor men även hon trycker i sig transfetter och fuskpotatis när andan faller på. Det känns skönt på nåt vis. Och imorgon fyller hon 54. Grattis! 


4. Transa-Sean

Den här killen kan lysa upp ett murket utedass med sin blotta närvaro. I This must be the place (som har premiär idag) gör han det kanske mest knasiga karaktärsporträtt hittills i karriären. Ett udda litet fint drama och en udda liten fin Sean Penn. Men den stora frågan kvarstår: är hans karaktär Cheyenne transa? I biograffoajén efter visningen på Stockholms filmfestival debatterades detta rätt hårt och åsikterna gick isär. Är det ett bevis för eller emot att han är transa att han i filmen är gift med Frances McDormand?

 

3. Hubot-Marie

Marie Robertson är en av höjdpunkterna i SVT´s serie Äkta människor. Hon är alltid bra men här är hon bättre än vanligt. Det som slår mig nu är att hon är nästa generations Marie Richardson. Hon kommer få alla dom roller Richardson ”växt ur”. Det som är bra för till exempel  Jakob Eklund är att han inte verkar åldras på samma sätt och kommer fortsätta få samma roller och fortsätta spela mot Marie, fast nu den nya, hon som ju heter nästan samma sak som gamla men inte är hans fru.

 

 

2. Robo-Joel

Att Joel Kinnaman är klar för att axla Peter Wellers gamla roll som Robocop är så stort så jag blir kissnödig när jag tänker på det. Robocop är en av min barndoms största actionupplevelser och en historia som tål att berättas igen. José Padilha, mannen bakom Tropa de elite och Tropa de elite 2, ska regissera. Det HÄR ska bli kul att följa!

 

 

1. Tron-Danny

Inte en cell i min kropp tvivlar på en Danny-vinst i morgondagens Melodifestivalfinal (även om jag tror att Lisa Miskovsky skulle ha bättre chans i Europa). Jag älskar låten och jag äääälskar kläderna. Att Danny inte kan sjunga live bortser jag ifrån, det är ändå låten som tävlar, väl?

13 svar på ”Fredagsfemman # 5”

 1. 5: En sådan lapsus skulle Miz Tyra _aldrig_ tillåta sina ANTM-deltagare
  4: Han kan väl vara transa _och_ vara gift med Frances?
  3: Inte sett serien och har ingen åsikt om varken Robertson eller Richardson
  2: Håller med, det kan faktiskt bli riktigt bra
  1: Melodifestival, schmellodifestival 😉

  1. Sofia:
   1. Att du verkligen tittar på Tyra!! Jag blir både imponerad och lite….rädd 😉
   2. Hahaha, ja, kanske det 😉
   3. Du har missat nåt där.
   2, Jaaaa!!!
   1. Björn Ranelid i Mellon, det är ju som din bloggtitel i TV-format: Rörliga bilder och tryckta ord (till dansbeats) 😉

   1. 1: Följde säsong 1-10 slaviskt men efter det blev man lite…övermätt. På Tyra, på anorektiska tjejer som aldrig kunde hålla sams, på de ständiga bedyrandena att fotomodellande minsann inte är lika lätt som det ser ut
    3: Det är mycket man missar här i livet. Just det här sörjer jag inte så mycket över faktiskt.
    1: Fast jag får ingen orange- och tupéchock när jag tittar på min blogg 😉

 2. Såg första avsnittet av och med hubotarna men njae inte dåligt men jag håller mig till Spartacus och Walking dead även om dessa chanserat på senare tid.
  Jag håll också på Danny även om det skulle varit fantastiskt roligt om BR vunnit. Förstår faktiskt inte vinnarlåtens storhet.

  Tropa de elite och Tropa de elite 2 är två bra filmer så Robocop kan nog bli något 🙂

 3. 5. Instämmer
  4. Som transvestit kan han vara gift m. Frances, men inte om han är transsexuell, tror jag..
  3. Robertson är bra men absolut inte Marie Richardson klass
  2. Instämmer
  1. (oops)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.