Håll i hatten! Nu blir det Hobert-helg hos Fiffis filmtajm!

Det här är Richard Hobert.

Idag har hans senaste film En enkel till Antibes premiär. Sven-Bertil Taube lever livet på gamla dar, bråkar med vuxna barn, åker flakmoppe och röker braj, det är ungefär så mycket jag kan utröna av storyn genom att titta på trailern.

Jag har alltså inte sett Antibes-rullen än men jag har däremot roat mig med att under förra helgen klämma i stort sett hela hans samlade verk. Det blev många mysiga timmar i TV-soffan, varav en del var roande, en del oroande, en del jävligt jobbiga och en del riktigt störtsköna.

Så den här helgen är det alltså Hobert-helg här på Fiffis filmtajm. Nio filmer ska recenseras och jag kan utlova att det blir både klättring uppför höga berg med superlativ i hela halsen och stjärtlappsåkning ned mot bråddjupa dalar med en fulltankad motorsåg i handen. Inte en Hollywoodfilm så långt ögat når, inte här och inte på 72 timmar. Hur ska DET gå?

Vet du, jag tror det kommer gå jättebra. Nu kör vi!

10 svar på ”Håll i hatten! Nu blir det Hobert-helg hos Fiffis filmtajm!”

    1. BlueRoseCase:
      Vad glad jag blir att det är nån mer än jag som tycker det här är ett bra tema. Hoppas jag kan hjälpa ditt minne lite på traven i helgen 🙂

      1. Missförstå mig rätt (åh jag hade en chef en gång i tiden som sa det hela tiden och jag hatade verkligen det uttrycket varje gång han sa det). Jag tycker alltså det är ett bra tema och en del i det är att recensionen av Tre Solar borde kunna bli underhållande läsning. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.