Inför Fiffi blogs Oscar

19 februari, 2012

 

 

 

 

 

Nu är det en vecka kvar till Oscarsgalan och jag är mitt i förberedelserna inför den nattens livebloggande. Inköpslistan är skriven, det ska laddas upp med allsköns gottis så blodsockernivån inte tillåts sjunka det minsta för det kommer skrivas och kommenteras som aldrig förr här på bloggen, så mycket kan jag lova.

Förra årets oscarnattmangling går fortfarande att läsa om du är nyfiken på hur det kan gå till och är du rädd för att du ska missa hela grejen så kan du enkelt skriva i din adress i formuläret till höger här bredvid så får du en påminnelse på mejlen.

Jag vet att vi är många som sitter ensamma och tittar på galan, som kanske inte har nära och kära som är fullt så filmnördiga att dom tycker det är värt att gå miste om en natts sömn för att se välkända nunor le garnityret ur led. Är du en av dom som sitter alldeles solokvist i soffan ? Klicka in här om du vill. Du behöver inte kommentera, du behöver inte vara med i ”snacket” alls om du inte vill, men vill du så är du välkommen. Annars kan du ju bara låta Fiffis filmtajm vara din sidekick i TV:soffan tills solen går upp och lite till.

Har du frågor om hur det här går till eller vill du få lite gratisreklam genom att sponsra mig med nattens behov av ostkrokar – mejla fiffi@fiffisfilmtajm.se. Glöm inte att delta i Oscarstävlingen där du kan vinna finfina priser. Om en vecka ses vi ”live”.

{ 6 comments… read them below or add one }

Henke februari 19, 2012 kl. 18:05

Vilken kanal går sändningen på?

Svara

Fiffi februari 19, 2012 kl. 18:06

Henke:
Mig veterligen på Kanal 9.

Svara

filmitch februari 19, 2012 kl. 23:12

I´ll be there med fru o dotter som sidekicks.

Svara

Fiffi februari 20, 2012 kl. 08:15

filmitch:
Vad kul!! Ser fram emot det! 🙂

Svara

Sofia februari 20, 2012 kl. 20:09

Jag hade i alla fall tänkt _försöka_ haka på i år. Maken har lovat att peta på mig med jämna mellanrum och jag har tagit ut ledigt på måndag förmiddag. All set 😀

Svara

Fiffi februari 20, 2012 kl. 22:32

Sofia:
Ååååå vad roligt!! Vi får helt enkelt hjälpas åt att hålla varandra vakna 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: