Killers

1 december, 2010

Det finns bra anledningar till varför jag väljer att se en film – och så finns det andra anledningar.

Varför jag valde att lägga 39 kronor på att se Killers har jag ingen aning om men för att lindra dom sura uppstötningarna jag försöker svälja ner samtidigt som eftertexterna rullar så kan jag väl säga att jag såg filmen för att geniet Rolfe Kent komponerat filmmusiken och för att mitt frikort, mitt ENDA frikort här i världen, Tom Selleck har en roll. Bortsett från det så finns det ingenting av bestående värde med den här filmen.

Jag inbillar mig att jag gillar Katherine Heigl men det är inte sant. Jag känner samma tomma plastiga känsla efter varje film hon är med i, precis som jag gör när Ashton Kutcher tror att han agerar när han i själva verket bara visar sin jävla överkropp.

Så när Fröken Plast och Herr Vaxad Muskelbringa ska försöka klämma lite liv och passion ur denna ”romantiska actionkomedi” då känner jag mest för ett hånskratt. Alternativt kräkas lite i en fryspåse och sen släppa den från balkongen och rätt ner på en hund som promenerar i godan ro.

Klicka här för att hyra filmen direkt på Headweb. Kom igen! Vågar jag så vågar du.

{ 7 comments… read them below or add one }

filmitch december 1, 2010 kl. 21:45

Den verkar lite intetsägande och då jag i detta fall litar på dig ganska trist. Heigl är dussinskådis och det enda bra Kutcher gjort, som jag sett, är The Butterfly effect".

Svara

RJ december 1, 2010 kl. 22:13

Skojig sågning. 😉

Svara

f i f f i december 1, 2010 kl. 22:34

filmitch:
Filmen är genomskinlig som en manet med eftersmak av ett ostron.

Svara

f i f f i december 1, 2010 kl. 22:34

RJ:
;D

Svara

addepladde december 2, 2010 kl. 11:20

Jag har inte sett den, men det är lustigt att det går att göra en film som så många tycker är så usel. Hur svårt kan det vara? Det har ju gjorts tusen filmer i samma genre. Sno lite här och där, så blir det alltid något halvvettigt av det.

Svara

Sofia december 2, 2010 kl. 11:45

Du har så helt rätt om Heigl — fjällen har fallit från mina ögon! 🙂

Svara

f i f f i december 2, 2010 kl. 18:27

addepladde:
För det första kanske dom skulle ha valt en manlig huvudrollsinnehavare som inte BARA är snygg utan skjorta utan som faktiskt verkar vara mentalt närvarande vid inspelningen. Kutcher här är någon heeeeelt annanstans…

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: