LIFE HAPPENS

Två tjejer, två killar och en kondom. Så skulle den här filmen ha kunnat heta med en svensk 80-talsinspirerad titel.

Kim (Krysten Ritter) och Deena (Kate Bosworth) delar boende och har båda dragit hem varsin snubbe på hemmamatch. När det börjar hetta till kommer dom på att det behövs kondomer och tjejerna börjar yra runt i huset som ystra höns, varädom, varädom, varädom? Vilka dom förresten? Det finns nämligen bara EN kondom och den snor Deena.

Filmen klipper till ett år framåt och då är Kim givetvis mamma till en liten pojke. Så kan det gå när inte haspen är på. Och att vara väldigt ung och mamma är kanske inte alltid varken kul eller optimalt, i alla fall inte för Kim som har svårt att fixa barnvakt, svårt med relationen med sonens pappa som inte har minsta lust att ta ansvar, svårt med jobbet, svårt att träffa nån ny. Men, som sagt, shit happens och life happens och det är bara att bita ihop.

Kat Coiro har skrivit och regisserat en film som är helt okej på alla sätt och vis, men mest på grund av att Krysten Ritter är en riktigt bra skådespelare (och inte enbart kan spela tuffingar som Jessica Jones). En scen som inkluderar bröstmjölk är dessutom sjuuuuukt bra. Hahaha. Jag skrattar fortfarande.

4 svar på ”LIFE HAPPENS”

  1. Såg också den här nyligen och håller med om att den är helt ok mkt tack vare Ritter. Jag gillar Justin Kirk med som är pervers på ett underhållande sätt.. 😀

  2. Den där såg jag för nått år sedan men jag tror nog att du tycker bättre om den än mig, jag har nämligen glömt innehållet =)

    Och när jag har dig på tråden, kan du var så söt och uppdatera min länk till The Movie Freak. A Freak Like Me har inte min blogg hetat på typ 2 år sedu. Tack Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.