Månadens filmsnällis: Charlie

Charlie Baileygates är så snäll att klockorna stannar. Han är så snäll att han nästan blir dum men han vill alla sina nära och kära så väl.

Han har tre svarta söner tillsammans med sin vita fru som han är säker på att han är biologisk pappa till. Varför skulle han inte vara det? Tanken på att frugan varit otrogen finns inte i Charlies hjärna, han tror alla om gott, det finns inget annat.

Baksidan med att vara en riktig hypersnällis är att Charlie blir uppäten av alla som inte är fullt så snälla och han behöver verkligen skaffa sig en fungerande ryggrad. Vilket han gör. I filmen Mina jag och Irene har han en schizofren sida, en alter ego han kallar Hank. Hank är inte så snäll så jag gillar Charlie långt mycket bättre även om han passerat gränsen för mes med hästlängder.

Jim Carrey ÄR Charlie Baileygates. En härlig kille, en skojig film och här är han på bild tillsammans med sina tre sjukt intelligenta söner. Följ den röda pilen för att hitta honom.

 

 

 

 

 

 

.

.

 

2 svar på ”Månadens filmsnällis: Charlie”

  1. Du sätter fingret på ett problem med Charlie — han är så snäll att han inte kan existera utan Hank. Så är Charlie egentligen så snäll? 😉

    1. Sofia:
      Jo det är han. Han är snäll. Han vill vara en god och omtänksam människa, han kan inte vara något annat. Men det slår över, det gör det. Som fan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.