Med risk för lite strul och krångel…

…nu ska den här bloggen fixas till en gång för alla.

Antagligen betyder det att den kan vara lite….eljest…. dom närmaste dagarna men jag hoppas på tålamod och förståelse.

Jag ska byta hela bloggplattformen till WordPress och jag hoppas det går lika smärtfritt som ”dom säger”. Wish me luck! 😉

11 svar på ”Med risk för lite strul och krångel…”

 1. Glömde — underbar bild! Tur att man kan skylla på det när dammråttorna börjar bli alltför påträngande 😀

 2. Kul. Jag ligger i startgroparna för samma manöver! 🙂

  Det kanske ligger lite längre fram i tiden men det kommer.

  Lycka till. Och perfekt att du är försökskanin, haha. 😀

 3. Jojjenito:
  Jag säger LYCKA TILL till dig och jag hoppas du tar tag i detta nån dag när du känner att du har 100% tålamod, inte minsta förkylning och en platta Red Bull i kroppen.

 4. Ouch. Såg ditt senaste inlägg. Hoppsan. Tråkigt att det var så jobbigt.

  Jag har bara tittat lite snabbt på hur det funkar i WordPress, bara skapat en privat testblogg än så länge, så jag kan inte uttala mig om det egentligen. Däremot kan jag säga att Blogger är väldigt enkelt att använda, Joel får säga vad han vill. 😉 Sen finns det brister som jag stör mig på vilket gör att jag funderar på att byta.

  Det som verkar lovande är väl att själva flytten verkar gå smidigt… Oh well, vi får se. Tack för headsup om kaffe, pigghet, frånvaro av förkylning.

 5. Jojjenito:
  Jag tror såhär: WordPress är TOPPEN när man väl kan det och har säkert en hel drös fördelar gentemot Blogger MEN det gäller ju att ha tid och lust att ta reda på alla fakta för att få till bloggen på det sättet man vill och just nu har jag inte det. Kanske ger jag mig på det igen nån annangång, kanske inte, men det känns liksom inte att jag sitter i sjön här. Att RSS:en inte funkar som den ska känns som ett mindre problem än att jag hamnar på psykakuten 😉

 6. Hahah ni är roliga ni. WordPress är ju mer som ett vanligt windows program menymässigt än vad ex. blogger är. Jag kan för min värld inte förstå hur ni som kör med blogger orkar sitta och trixa med så att det ska bli visuellt bra. Mina Blogger försökt har slutat i frustration när det är en massa blanksteg och skit som inte går att få bort. Dessutom är det väldigt begränsat vad gäller användande av bilder.

 7. Joel:
  Det finns ingenting "vanligt" med WordPress som jag ser det. Det är krångligt in absurdum… Men visst håller jag med om att Blogger är knasigt och omständigt och saknar en hel del komponenter men det känns överkomligt i jämförelse. Gosch, jag är alldeles svettig fortfarande. Det här var en pärs! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.