18 svar på ”Nu är det klart vem som ska leda nästa års Oscarsgala.”

 1. Nu har jag inte följt hans karriär senaste tiden, men ja, det känns som en uppgradering. Även skönt att Chris Rock inte kom tillbaka, gillade inte honom heller. Men som vanligt hoppades jag på Billy Crystal eller Robin Williams 😉

  1. Movies-Noir:
   Även jag hoppades på dom två och/eller Kristen Wiig men man kan inte få allt.

   Det kunde ha blivit MYCKET sämre som jag ser det.

 2. Ja, Murphy lär nog kunna göra en stabil insats. Gissar (och hoppas verkligen) på att det i alla fall blir bättre än de två senaste åren. Men nästa gång vill jag banne mig se Kevin Spacey som värd.

  1. Emil:
   Kevin Spacey… Hmmmm. Vad spännande. Jag har aldrig tänkt mig honom i dessa sammanhang men det skulle ju säkerligen kunna funka.

 3. Nja jag tycker nog Seinfield ligger i samma kategori som Billy Crystal eller Robin Williams. Sen skall det inte vara någon som är för ung och okänd som inte alla känner till. Passerat bäst-före-datumet passar nog bra i detta forumet där man hyllar alla gamla filmhjältar.

  1. Conny:
   Det sistnämnda håller jag absolut med dig om, det var därför jag var så himla oförstående och neggo när dom valde Hathaway och sopan-Franco sist.

  1. Conny:
   Eller kanske nån begåvad och ROLIG tjej. Dom finns faktiskt lite överallt men det är många stenar som måste lyftas på innan dom får en chans i såna här sammanhang.

 4. Ja du har helt rätt. En tjej. Nu skäms jag att jag inte föreslog någon sådan:( Tyvärr är det som du säger sällan en tjej får chansen. Varför inte Bette Midler eller Ellen DeGeneres kanske?

  1. Conny:
   Ellen DeGeneres ledde galan 2006 🙂

   Men innan henne var det Whoopi Goldberg, tror hon var värd fyra gånger eller nåt men förutom dessa är det rätt mediokert med kvinnor genom historien.

 5. Det kändes bekant med Ellen:)
  I vilket fall som helst så hoppas jag att Eddie fixar biffen. Han har väl tappat lite men borde kunna fylla skorna efter förra årets magplask.

 6. Nu är det med rejäl framförhållning men kommer du att köra liveblogg nästa år igen. Det var roligt och faktiskt första gången som jag såg hela galan. Murphy? åtminstone bättre än förra årets fadäs.

  1. filmitch:
   Min absoluta vilja och förhoppning är att det blir en liveblogg nästa år igen. Jag tycker det var jättekul och jag är superglad att du och några till faktiskt hängde med hela natten. Det är lite lättare att hålla sig vaken då 🙂 Ska bara se till att jag får semester den efterföljande måndagen, sen kan ingenting stoppa mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.