Nu börjar det nya veckotemat: Veckans Sarandon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åååååå, det här ska bli roligt! Nu ska jag veckovis gräva ner mig i ännu en av mina favoritskådespelares hela yrkesverksamma liv.

Susan Abigail Sarandon föddes den 4 oktober 1946 men då med efternamnet Tomalin. Hon är den typen av skådis som aldrig är vare sig längst upp på innelistan eller längst ner på utelistan, hon bara ÄR. Många filmer har hon gjort, många av varierande kvalitet dessutom, men den röda tråden är att HON alltid är bra oavsett slutresultatet.

Så säg hej och skaka tass med snygga Susan för hon kommer bli ett stadigt fejs här på tisdagarna framöver och om bara en liten stund kommer film nummer ett. Håll i hatten!

[Två Susan Sarandon-filmrecensioner har redan dykt upp här på bloggen, Solitary man och The Greatest samt en krönika om Thelma och Louise. Klicka på filmtitlarna om du blir nyfiken.]

7 svar på ”Nu börjar det nya veckotemat: Veckans Sarandon”

  1. Sofia:
   Kul att du tycker det 🙂
   Susan Sarandon kan nog vara en skådis som man antingen tycker väldigt mycket om eller väldigt lite.

 1. Hmm, jag ska uttrycka mig milt – ingen favorit 😉 Duktig skådespelerska, men jag har lite svårt för henne. Som tur är stör hon mig inte som vissa andra så det ska bli kul att följa din genomgång.

    1. Movies-Noir:
     Okioki. Då ska jag inte gräva i det mer. Men det kanske dyker upp en film eller två som gör dig intresserad _trots_ att Susan Sarandon är med? Vi får se 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.