Och vinnaren i Fiffis filmtajms 2-års-tävling är…

…Hilde i Gävle som genom sin toppen-tre-om-en-idé kommer få mig att gräva ner mig i en skådespelare jag bara sett i en enda film förut: Aksel Hennie.

Inom en snar framtid kommer vinnarinlägget publiceras på bloggen och då hoppas jag Hilde blir glad, lika glad som av tävlingsvinsten som kommer som ett brev på posten.

Stort grattis och tack till alla er andra som skickat in superbra förslag. Vissa av dom kommer definitivt bli verklighet, jag har fått en hel del intressant att bita i nu.

13 svar på ”Och vinnaren i Fiffis filmtajms 2-års-tävling är…”

 1. Tusen tusen tack!
  Ja, nu blir det spännande läsning framöver!
  Jag tittar väl på några filmer medan jag väntar:)
  Kram från en mycket tacksam Hilde

  1. Hilde:
   Varsågod 🙂
   Ska försöka få iväg paketet så fort som möjligt så du inte behöver vänta onödigt länge på ett gäng toppenfilmer 🙂

 2. Grattis till Hilde!

  Och en fråga Fiffi. Ser du så där 2-3 filmer om dagen eller recenserar du filmer som du sett innan och litar på ditt minne?

 3. Lina:
  Visst finns det dagar när jag ser både två och tre filmer men det finns också dagar då jag inte ser någon alls. Det är ju lite annat som ska hinnas med också om man lever ett ”vanligt” liv.

  Om jag har sett en film för länge sedan och vill recensera den så ser jag alltid om den innan jag skriver. Det är svårt att skriva en recension helt baserad på gamla minnen. Men som sagt, jag ser inte film varje dag och jag skriver inte recensioner varje dag även om det ploppar upp en (eller ibland två) inlägg per dag här. WordPress har ju en strålande funktion som gör att man kan förinställa inlägg 🙂

  1. Jag som trodde du satt på ett superminne. Själv kan ju glömma handlingen efter bara några dagar och då blanda i hop massa filmer. Så jag antar att jag inte är ensam om att bli förvirrad =)

   1. Lina:
    Superminne….hahaha….jo, kanske lite faktiskt men när man ska skriva en recension som helst ska vara intressant och engagerande (på något sätt) så är det ändå rätt skönt att ha filmen i färskt minne även om jag tycker jag minns den bra. Framförallt kan ju smaken ändras lite när det gått några år 😉

  1. filmitch:
   Det är klart du får fråga och jag kan definitivt svara men jag gör det inte förrän Hilde fått och öppnat sitt paket, vill ju att det bli en överraskning för vinnaren 🙂

   Återkommer i ämnet.

  2. filmitch:
   Nu får jag hoppas att paketet kommit fram till vinnaren.
   Vinnarfilmerna var: Alien, Falling Down, Galen i kärlek, Soraya M och Sunshine.

 4. Det var ett paket som hette duga även om jag inte sett galen i kärlek och Soraya M. Roligt att min personliga favvo kom med. Mer Sunshine åt folket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.