PREMIÄR FÖR BLOGGPANELEN

Ta-daaaaah! Idag är det premiär för en alldeles ny grej på filmsajten MovieZine. Bloggpanelen!

Tre filmbloggare – och tillika Filmspanare – samtalar om tre frågor varje fredag, filmrelaterade sådana givetvis.

Här hittar du den allra första panelen bestående av Jojjenito-Johan, Fripps filmrevyer-Henke och mig. Vi tycker och tänker om en hel del, oscarsnomineringarna, Turist såklart och så lite Tom Hardy. Det är ändå hans år i år.

9 svar på ”PREMIÄR FÖR BLOGGPANELEN”

 1. Skoj läsning
  Tycker du inte att Oscarsnomineringarna för bästa film och skådisar var ovanligt trista? Kändes som att det bara var en massa BOATS till höger och vänster. Vill inte förringa vare sig filmer eller skådespelarinsatser men det känns lite smalt och som att man inte kollar på speciellt mycket film. Vart var Locke? Vart var Interstellar den sistnämnda var kanske inte en favorit hos mig men full av bra skådespelare speciellt M.M. Känns oinspirerat.

  1. filmitch:
   Är det inte alltid en massa BOATS när det vankas oscarsnomineringar? Som att det finaste och bästa en skådespelare kan göra är att gestalta någon som funnits på riktigt. Visst, många av dessa skådisar gör sina roller otroligt bra men det finns ju alternativ, andra bra filmer och prestationer – också. Locke är en, Nightcrawler (både Jake och Rene Russo) men istället för Meryl en nominering igeeeeen. Känns som det går på rutin liksom, jag håller med dig.

 2. 🙂 Oki-doki! Ja som brukar stila med ”bio-pics” här på jobbet o njuta av att känna mej lite uptodate liksom..(mina nöjen är få…) nu har jag ett nytt vapen..;)

  1. *Klickar på Gilla-knappen* på din kommentar, Snowangel.

   Istället för att fråga om vad BOATS var för nåt så googlade jag mig fördärvad för att till slut få reda på det. 😉

   Ser fram emot fredagens panel! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.