Fredagsfemman #154

16 januari, 2015

5. Benny Brun och hans överläppsfjun

Alltså är det inte vääärldens coolaste filmtitel? Det är Magnus Carlsson (som gjorde den lysande serien De tre vännerna och Jerry) som gjort filmen och Magnus Uggla är berättarröst. Känns som väl investerade 35 minuter i biomörkret med premiär imorgon.

.

.

.

4. Bloggpanelen på MovieZine

Idag har en ny spännande programpunkt premiär på filmsajten MovieZine. På fredagarna framöver kommer tre eminenta filmbloggare (och tillika Filmspanare) diskutera tre aktuella, intressanta, åsiktsbefrämjande och – såklart – filmrelaterade samtalsämnen. Det kommer bli både flams, trams och viktigheter (och kanske lite spydigheter ibland) och framförallt ska det bli väldans K U L att vara inblandad i detta varje vecka! Direktlänk till Bloggpanelen—–> här.

.

.

.

3. Benedict ska bli pappa!

Och idag har The Imitaion Game premiär. Min recension finns att läsa här.

.

.

.

.

2. Jobbet VS Charles-Ingvar, Vanheden, Dynamit-Harry och Rocky

Idag har Jönssonligan – Den perfekta stöten premiär. Det var ett tag sedan jag såg den men snart är det äntligen dags igen. På onsdag ska nämligen hela färgbutikspersonalen gemensamt se filmen, ska bli mycket intressant att höra och se deras reaktioner efteråt, om jag är betrodd att välja film även i framtiden eller om dom sågar både filmen och mig. Hör jag ljudet av bandvagnar (med dubbdäck) eller kommer dom strö rosenblad på skrivbordet? Eller blir det nåt…mittemellan?

.

.

.

1. P3 Guld-galan

Hallå Götebååååårj – hur har ni det? Mår ni bra? Snöar det? Har ni laddat upp med räkor? Är det varmt och gosigt i Scandinavium? Får man slå nån hårt i ansiktet när man sjunger Thomas Stenströms dunderhit? Kommer Linda Pira? Får man höra Seinabo Sey sjunga live? Det är alltid mysigt med minisemestrar men den här helgen känns extra lyxig så HEJ GÖTEBORG och HEJ hela klanen med samma efternamn, snart ses vi.

.

.

 

{ 6 comments… read them below or add one }

Steffo januari 16, 2015 kl. 11:25

Ha en GO helg! 🙂

Svara

Fiffi januari 17, 2015 kl. 00:36

Steffo:
Tack detsamma 🙂

Svara

Jojjenito januari 16, 2015 kl. 14:48

4. *Applåder och visslingar* 🙂
3. Känns som att det här kan gå hur som helst för min del.

Trevlig helg! 🙂

Svara

Fiffi januari 17, 2015 kl. 00:37

Jojjenito:
3. Ska du se den i helgen? 🙂
Trevlig helg!

Svara

Sofia januari 16, 2015 kl. 20:45

4 Yay 😀

Ha en bra helg i götet!

Svara

Fiffi januari 17, 2015 kl. 00:38

Sofia:
Tack detsamma, även om du inte är i Göteborg 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: