SAFETY NOT GUARENTEED

Jag är ledsen om jag i och med denna ”recension” gör nån besviken men jag väntade helt enkelt för länge.

Det var en vecka sedan jag såg filmen och nu när jag ska skriva om den minns jag ingenting. Ingenting alls. Det är helt blankt, helt svart (eller vitt, jag vetefan) och jag kan inte krysta fram ens ett litet häpp. Det här händer inte ofta, jag kan inte påminna mig att det nånsin har hänt men det har det nog.

Så nu vet jag inte om jag ska betygssätta den efter hur det känns NU eller hur jag tyckte medans jag såg den. Det betyget jag borde ge med tanke på det vakuum som hjärnan erbjuder som minnesbild är inte överensstämmande med verkligheten för filmen var inte dålig, den bara inte fastnade. Men godkänt kan det inte bli tal om. Ändå.

 

5 svar på ”SAFETY NOT GUARENTEED”

 1. Haha, ja det kan ju faktiskt bli så där. En av orsakerna till varför jag gärna skriver om en film jag sett samma dag eller dagen efter. Vänta en vecka kan så klart funka, vissa gånger blir filmen bättre när man fått tänka på den lite. Allt som oftast missar man (åtminstone jag) saker man annars hade velat ta upp.

  Hur som helst var Safety Not Guaranteed ganska trevlig med ett bra slut. 3/5 gav jag den…

  1. Movies-Noir:
   Jag får bara känslan att jag missat nåt. Vad är grejen med filmen egentligen? Varför tycker så många så mycket om den? Den hamnade ju tom på Henkes topp-20-lista för 2012 och den kommer inte i närheten av nån lista alls hos mig. Jag kanske bara ska strunta i att fundera så mycket och istället bara acceptera att det inte var nåt för mig? 😉

   1. Nej, jag tror helt enkelt det är en film som går hem hos vissa mer än andra. Kan tänka mig att det är en ”festivalfavorit” och det kan vara lite ”hit and miss”… Tror sådana filmer funkar bäst när man inte hört något om dem och inte vet så mycket om dem på förhand.

 2. Lite rolig idé var det väl, och han som planerar tidsresan är ju rätt udda. Men den där snubben som ser ut som Owen Wilson möter Fredde Granberg, han är ju bara dum i huvudet och totalt ointressant. Lika bra att du glömde bort filmen! 🙂

  1. Gustav:
   Owen WIlson möter Fredde Granberg! Hahaha! Hade jag tänkt på det sättet kanske filmen hade blivit bättre 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.