SOMMARENS TEMA: MÅNDAGAR MED MADS

Det här är Mads Mikkelsen. Danmarks svar på vår Mikael Persbrandt eller Stellan Skarsgård om man så vill. Honom kommer du att träffa här på bloggen varje måndag hela sommaren då jag tänker försöka beta mig igenom en redig hög med filmer där hans namn och nuna finns med.

– Varför?

– För att han är bra.

– Javisst, men varför ett tema?

– Därför.

– Därför är inget svar.

– Jag vet.

– Svara bättre då.

– Okej. Därför att Mads Mikkelsen är intressant på så sätt att han är med i alla typer av filmer, hemma, borta, väldigt långt borta. Hans namn på en filmaffisch säljer biljetter både i Danmark, i Sverige och utomlands och jag vill försöka fundera ut varför.

– Varför vad?

– Varför han är så bra.

– Vet du inte det?

– Nej.

– Är han inte bara snygg?

– Haha. Nej.

– Tycker du det känns konstigt att bli intervjuad av dig själv?

– Schizat menar du?

– Ja.

– Ja.

Det här temat börjar idag och slutar när augusti blir september och däremellan kommer Mads med sin karakteristiska lugg att lotsa oss över hela världen. Jag tycker det ska bli en spännande resa för jag har just nu ingen aning om var vi landar, jag vet bara att det ska bli kul. Som den bästa av semesterresor.

Jag hoppas att du vill följa med mig ut på den här filmiska sommaresan i princip jorden runt. Strax kommer första etappen.

 

 

4 svar på ”SOMMARENS TEMA: MÅNDAGAR MED MADS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.