SPOTIFYSOMMAR 2012

Förra sommaren hade jag som tema att under tio veckor fixa ihop tio olika musiklistor med olika infallsvinklar.

I år kommer jag inte att göra samma grej men då jag tycker det här med blandband/spotifylistor är jättekul och gärna skulle vilja ha lite tips på ny musik från dig som läser detta så har jag gjort en lista på mina absoluta hopp-å-skutt-å-vara-glad-i-hatten-men-även-utan-sprit-favoritlåtar.

Min sommarlista för i år hittar du här och den kommer säkerligen fyllas på vartefter jag hittar nya glada blippbloppfavoriter.

Gör du en egen sommarlista och vill dela med dig av den är det bara att bifoga länken i en kommentar så kommer jag garanterat lyssna.

6 svar på ”SPOTIFYSOMMAR 2012”

 1. Jättebra idé. Jag är dock knee deep i ett eget musikprojekt. Vi får se om det finns en lista till i mig, om det kommer ut någon sommarlista… Annars lyssnar jag gärna på din, om det går bar?

 2. Roligt! Är precis i startgroparna med ngt liknande men det får en liten annan form med start i dag faktiskt. Många spännande grupper på din lista 🙂 Med det menar jag att de var okända för mig och därmed intressanta.

 3. Riktigt kul och bra idé, Fiffi. Vi måste ju låta det bli något av en sommartradition det här. Trevlig spellista du hade. Inte mycket som jag kände igen, vilket alltid är trevligt att få upptäcka ny musik 🙂

  Har gjort en egen spellista som utgår lite ifrån ditt glädje tema. Helt enkelt en blandning utav humoristiska, upptempo och låtar jag helt enkelt blir glad av att lyssna på.
  http://open.spotify.com/user/nit89ram/playlist/5R5EBLEtGMF26MQo152sBK

  1. Martin:
   Visst är det kul ibland att inte enbart lyssna på artister som har sådär självklara namn och som man har en historia med? 🙂 Hoppas du hittar nån ny favorit på min lista.
   Jag ska ge mig i kast med din nu, nu när jag är tillbaka i civilisationen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.