8 svar på ”Spotifysommar # 4”

 1. Det har blivit en höjdpunkt på måndagskvällen nu att se fram emot ett nytt musikaliskt tema och tio trevliga låtar till det 🙂
  Som vanligt återkommer jag senare med en kommentar, men spontant gillar jag de trallvänliga partylåtarna som du har tagit med. Härlig nostalgi 🙂

   1. Kul att du gillade den 🙂

    Har lyssnat igenom din lista nu och jag gillade den precis som alla din tidigare spellistor före den. En härlig dos av nostalgi och det var evigheter sedan jag lyssnade på Ecuador och Tarzan Boy (den ultimata one-hit wondern från 80-talet).

    1. Martin:
     Kul att du gillade den 🙂
     Det blev en samling låtar som har en förmåga att kännas som riktiga kanon-låtar med stigande promillehalt. Fast Equador är alltid bra tycker jag.

 2. Oj, vad jag har kommit efter med era roliga listor. Nu har jag i alla fall hunnit lyssna igenom fyrorna och gillade delar i bägge två, men väldigt olika delar. Ecuador hade jag helt glömt bort men den förärades härmed en plats i min träningsspellista (det gjorde _inte_ Tarzan Boy) och fyrtiotalshits med fransmän är alltid vinnare 😀

   1. Håller med Fiffi här. Hur kan man inte gilla Tarzan Boy? 😉

    Kul att du uppskattade listorna i alla fall, Sofia och kul att du är med i matchen igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.