Spotifysommar # 6

Nu har halva sommaren gått på ett ungefär. Mängder med finfina kvällar blandas med lite regniga diton och det går att krypa upp i soffan och klämma en film eller två utan minsta dåliga samvete.

Här är spellistan för mina filmiska sommarkvällar. Vilka låtar skulle vara med på din?

11 svar på ”Spotifysommar # 6”

  1. Martin:
   Vilken supermaxad sommarlista du fått ihop. Skolavslutning och midsommar i ett liksom 🙂

   1. Hehe, precis. Nästan äckligt nostalgiskt svenskt att man får akta sig så att man inte gör ett snedsteg och kommer in på helt fel tankebanor.

    Ursäkta mitt sena svar kring din spelista nummer sex. Hade den inladdad i mobilen på jobbet och mitt arbetspass har nog aldrig varit på episkt tidigare 😉 Blev en härlig filmisk och storslagen stämning när jag lyssnade igenom den, så jag förstår dina tankar bakom spellistan. Trevligt 🙂

   2. Hehe, precis. Nästan äckligt nostalgiskt svenskt att man får akta sig så att man inte gör ett snedsteg och kommer in på helt fel tankebanor.

    Ursäkta mitt sena svar kring din spelista nummer sex. Hade den inladdad i mobilen på jobbet och mitt arbetspass har nog aldrig varit så episkt tidigare 😉 Blev en härlig filmisk och storslagen stämning när jag lyssnade igenom den, så jag förstår dina tankar bakom spellistan. Trevligt 🙂

 1. Nu är jag (nästan) ikapp igen. Den här gången vann Fiffi hands down, svensk musikalisk sommar är tyvärr inget för mig. Den enda jag mindre gärna lyssnar på är Ronny och Ragge-låtarna som sommargympaledaren envisas med.

   1. Hehe, ja du tvångsmatas ju inte med dem, Black Ingvars OCH Drängarna… Jag tror att just den gympaledaren testar någon slags aggressionsterapivariant på sitt pass.

      1. Så du säger att gympaledarna kör med Ronny & Ragge, Black Ingvars och Drängarna? Hade jag varit med där hade jag inte kunnat stå still med sådan utsökt musik. Nostalgi till tusen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.