Fredagsfemman #220

5. Fredagsmys med Stallone

Ikväll kl 22.35 visas tunnelkatastroffilmen Daylight på TV3. Sylvester Stallone, Viggo Mortensen och tunnelklaustro deluxe! Känner du att gamnacken är stabil, zappan in dig på trean och fira in helgen med på en härlig åktur!

.

.

.

.

4. Aliens på Cinemateket!

Imorgon händer en kul grej på Cinemateket i Stockholm. Aliens från 1986 i regi av James Cameron visas ALLDELES GRATIS och här kan du läsa mer om denna happening. Biljetter hämtas i Cinematekets biljettkassa från kl 18 och max 5 biljetter per person!

.

.

.

3. Tips på Pez-hylla?!

Jag skulle behöva en hylla till alla mina Pez och har letat med ljus och lykta men hittar ingen specialgjord nog för att hålla dessa på plats utan att det blir dominoeffekten om man tjongar till den det allra minsta. Om det är någon som har tips på en snickare som kan fixa en hylla som ser ut som den på bilden (Sofia Wistams Pez-hylla för övrigt) eller om det finns någon som vill sälja en, mejla mig på fiffi@fiffisfilmtajm.se.

.

.

.

2. Lördagsmys framför TV:n med TVÅ kanonfilmer direkt efter varandra!!

Okej….nu visas dessa filmer på fyran och det är reklamavbrott och nyheter och skit så man blir galen i hela huvudet MEN dessa två filmer är så bra att jag tipsar om en helkväll med reklamkanalen som sällskap i alla fall. Först ut, 21.30 är Transformers – Age of Extinction, en film som är 2:45 lång i originalutförande men som inklusive diverse avbrott slutar kl 01. Och då, DÅ är det bara att börja bälga kaffe för kl 01 börjar nästa film, den fantastiska Blue Valentine! 03.20 slutar den och då kan du med gott samvete och två härliga filmupplevelser krypa till kojs!

.

.

.

1. Ta chansen att se Thelma & Louise på stor duk!!

Tisdagen den 27:e april är det dags för ännu en klassikervisning på utvalda SF-biografer. Thelma & Louise, denna underbara film, visas och här kommer en uppmaning till ALLA som inte redan sett den på bio: Gör det! Ta chansen! Det är en film som faktiskt kan förändra liv.

.

.

6 svar på ”Fredagsfemman #220”

 1. Härliga fredagstider!
  #5 Finfin Sly-rulle ju…men det GÅR INTE att se på reklamtv! Man blir bara galen! Hur galen? Jävligt galen!

  #4 Det var ett bra grepp!

  #3 Jag vill också ha Pez-figurer!

  # 2 Kanonfilmer…MEEEEN…se #5… fi fan alltså!!

  #1 På tisdag…är det ju fotboll för bövelen! Peking mot de uschliga Bajarna på Nya Parken! (Nej jag vägrar säga Östgötaporten)

  Ha en GO Roadtrip och trevlig helg! 🙂

 2. Steffo:
  5. Jag vet. Jag med. Hatar skiten som pesten – egentligen!
  3. Det är ju ett väldigt lättlöst problem 🙂
  1. Uschliga????? Vaaaaaaa????? Nähäää…

  Tackar!! Och ha en GO helg du med!! *trum trum* 🙂

 3. #5: Rätt habil rulle vill jag minnas. Jag kan nog tom ha recenserat den när det begav sig…
  #3: Haha, där ligger jag i lä när det gäller nördstatus 🙂
  #2: Hmmm, Blue Valentine kanske jag skulle försöka spela in
  #1: Damn, då är jag på vift. Och det är onsdagen 27:e om man nu ska vara lite petig… Tyvärr. Tisdagen den 26:e hade jag kunnat 😉

  Trevlig helg ute i obygden

 4. Tar till mig filmtipsen men sitter nu och glor på Seinfeld då jag nyligen köpt boxen så det blir inte tid över för så mycket annat.
  Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.