Fredagsfemman # 76 – Götelabååååårj, here I come!

5. Alla heter Glenn i Göteborg

Mysiga Söderstadion finns inte längre och det är både tråkigt och skönt. Tråkigt för att det var nåt speciellt med den där knepiga lilla arenan, skönt för att Tele2 Arena blir så HIMLA FIN. Här är ett klipp som får mig att le med hela ansiktet – och tänka på Göteborg.


4. The Boxtrolls

Det känns hux flux jättelångt till nästa höst. Skitlångt faktiskt. Men det finns nåt riktigt ballt att se fram emot, det här fantastiska gänget kommer nämligen till en biograf nära dig. Trailern kan du se här. Så himla fin! (Och nej, det här har absolut ingenting med Göteborg att göra men med lite tur kan Jojjenito komma på en riktigt passande göteborgsk ordvits i ämnet)


3. Haven Tattoo Parlor

Har man som jag en bror som är tatuerare och som nyligen öppnat en studio tillsammans med två kollegor i Göteborg så måste jag såklart passa på att göra lite reklam för stället. Han har lovat bjussa mig på en cigarr medans han hackar sönder mig med dom där nålarna men jag vet inte om det hjälper. Ska man va fin får man lida pin sa alltid mamma när vi var små men jag undrar om det var det här hon menade? Eller jo, jag tror faktiskt att det var det.


2. Känn ingen sorg

Idag har Känn ingen sorg premiär, filmen baserad på Håkan Hellströms låtar. Rätt fränt det där, det skulle ju gå att göra med fler artisters alster. Veronica Maggio till exempel. Jag skulle vilja se den där festen i hallen på film.

 

 

1. Robbie Williaaaaaams!!

Imorgon är det dags igen. Göteborg, Ullevi, ståplats, Robbie Williams, ren och skär LYCKA! Sist var scenen ett stor knallgult rymdskepp, jag undrar vad vi ska få se den här gången? Hey ho here she goes either a little too loud or a little too clos, there’s a hurricane in the back of her throat and she thinks she’s made of candy

23 svar på ”Fredagsfemman # 76 – Götelabååååårj, here I come!”

 1. Låter som en bra tripp till Sveriges framsida.

  3. Coolt! Vet exakt vad jag skulle ha för tatureingar om jag någon gång vågade skaffa mig några.
  1: Håller tummarna för en bra konsert.

  Trevlig fredag på sig, fröken!

      1. Haha, nu känns det som om mina motivval inte alls motsvarar hajpen 😀 Men det handlar givetvis om Chesire-katten och spökhunden Zero med en liten bubblare i Dürers noshörning. Lämplig kroppsdel kanske jag skulle utlysa för omröstning på bloggen? 😉

 2. 1: an och 5:an, kombinerad: Synd att du inte får befinna dig på Tele2 Arena och se premiärmatchen, men jag tycker att din anledning varför du inte är där är godkänd 🙂 Hoppas konserten blir fin!

 3. Hoppas du hade/har? trevligt i Göteborg. Köpt en Vegamössa?
  Läste om konserten i dagens tidning. Hur tyckte du den var? Gillar Williams men hans senaste två tre skivor har inte varit så bra tyvärr.
  Knickedick 🙂

  1. filmitch:
   Göteborg var väldans trevligt men nix, ingen vegamössa 😉
   Konserten var jättemaffig! Vi stod nästan längst fram, helt galet faktiskt 🙂 Senaste skivan är svag tycker jag men dom andra har jag inga problem med. Sen är Robbie ett sånt proffs att även mediokra låtar blir hur bra som helst live. Så både jag och barnen är mer än nöjda med upplevelsen. 🙂

   1. Roligt att höra.
    Håller med om att R.W är en entertainer ut i fingerspetsarna – det var nog det som gjorde att jag först lade märke till honom sedan kom musiken.
    Senaste plattan är kanske inte jättebra men det finns ett par tre riktigt bra låtar på den.
    Att inte din bror ställde upp som natttatuerare med tanke på norskan som fick autograf på baken stod i tidningen att hon var på jakt efter en.

    1. filmitch:
     Hon hittade en tatuerare, jag har sett bildbeviset på Instagram 🙂 Där är en tjej som ALDRIG kommer glömma lördagen den 20:e juli 2013. Va cool hon var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.