Fredagsfemman # 80

5. Det här eländet Windows 8…

Alla dom här streamingtjänsterna, Viaplay, Voddler och allt vad dom heter är ju jättebra MEN jag har inte fått någon av dom att funka på Windows 8. Nu är Windows 8 ett påhitt från nån tämligen masochistiskt lagd programmerare och ett system så fullkomligt ologiskt att jag sliter mitt hår för att lära mig skiten en minismula varenda dag men det jag skulle vilja veta innan jag ansluter mig till Netflix-världen är om det funkar på Windows 8. Nån som vet?

 

4. Nå? Går ni och ser Vittra nu? Seså. App-app-app.

 

 

 

 

 

3. Anna Paquin

Det har fallit sig så att jag den sista tiden sett en hel del filmer med Anna Paquin i rollistan. Helt random alltså, inte nån endaste baktanke med det. Men ju fler filmer jag ser med henne ju mindre bra tycker jag att hon är. I Pianot är hon underbar men då är hon ett litet barn. Bara för att ett litet barn är en bra skådespelare blir hen inte per automatik en toppenskådis när hen blir äldre. Vi är nog många som har utvecklats en hel del sen vi var tio – åt alla möjliga och omöjliga håll. Kanske har även Anna Paquin det? Kanske inte alltid åt det yrkesmässiga toppenhållet? Eller? Är jag helt ute och cyklar nu?

 

2. Heja film-twitter-info!

Bruce Willis skulle ha varit med i Expendables 3. Nu ska han inte det, han är kickad då han enligt Sylvester Stallone själv är ”GREEDY AND LAZY. A SURE FORMULA FOR CAREER FAILURE”. Stallone menar allvar, hey det är STORA bokstäver vi snackar om här. Han tar i från tårna precis som han gjorde i tweetet innan detta: ”WILLIS OUT…HARRISON FORD IN!!!! GREAT NEWS !!!!! Been waiting years for this!!!!” Ordagrant citerat. Det är SÅ ballt att få denna info i realtid av källan själv. Det behövs inga felciterade skvallertidningar, inga paparazzis, inga ”journalister” med löpsedelsfantasier. Twitter är da shit när det kommer till information.

 

 

1. Filmspanarsemestern är över. Yihaaa!

Efter en somrig paus i filmspaneriet är det dags för Filmspanarna att ses igen imorgon. Elysium på bio, middag efteråt, massor med filmprat och jättekul att se alla igen. Som vanligt gäller det att OM du har en filmblogg och OM du vill vara med i Filmspanarna men inte fått någon inbjudan till träffen – mejla mig (fiffi@fiffisfilmtajm.se).

 

12 svar på ”Fredagsfemman # 80”

 1. Plox: LOL, skönt att se att du inte tappat humorn i alla fall.

  1: Yay, Elysium imorgon. Hoppas den är bra. Ska bli kul att träffa gänget igen.

 2. 5: Jag håller mig undan åttan så länge det bara är möjligt. Bävar för att behöva köpa ny dator…
  4: Oväntat, den går inte i E-tuna, V:ås eller Örebro heller…. Ställer mig på pass vid reabackarna tillsammans med Plox
  3: Ja, det känns inte som att hon vann på att spela Rogue…
  2: Sly gillar att twittra stort? 😉
  1: Yay!!! Blundade tom när trailer för Elysium visades inna Pacific Rim. Jag är ett blankt ark…

 3. 5. Likt sofia bävar jag inför framtida dataköp – dottern ville ha hjälp och jag stirrade som ett fån på den obegripliga skärmen.
  4. Reabacken nästa
  3 Följer True blood och om jag säger så här: Det svider rejält i ögonen när A.P är i rutan.
  1. Trevligt hoppas ni har en förnöjsam stund 🙂

  1. filmitch:
   5. Det tar ju alltid en stund innan man blir kompis med en ny dator men Windows 8 hjälper verkligen inte till på traven. Tjurigare än Tjurich. 8:an alltså. 😉
   1. Det hade vi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.