Fredagsfemman # 94

5. Glöm inte att tävla!

Du har väl inte missat min bloggen-fyller-4-år-tävling? Än finns det tid att vara med. Klart du vill ha chans att vinna ett TOPPENCOOLT filmpaket, va? Ja, eller hur! Klicka in här vettja. Vinsten innehåller bland annat Ryan Gosling, Joseph Gordon-Levitt, Antonio Banderas och 3 X Matt Damon. Hur ofta får du dom på posten liksom?

.

.

4. Hunger games 2-tjatet

Jag är ungefär lika sugen på att se Hunger games 2 som jag skulle vara på att doppa ansiktet i saltpetersyra. Dock är det nånting som säger mig att jag inte har något val, det kommer bli ett biobesök framöver. Jag kan stå emot ungarnas tjat om precis ALLT men när det kommer till kulturell underhållning av nån sort och en vilja att ha med mig som sällskap på underhållning-som-kräver-biljett då säger jag sällan nej. STRYK SÄLLAN, skriker den ena nu så okejdå, jag stryker sällan. Jag säger aldrig nej till en bio.

.

.

.

3. Peppen inför söndag

På söndag kommer det presenteras en liten nyhet på bloggen. Jag är så glad och pepp på den. Jag tror det kan bli bra. Det känns bra i alla fall och jag hoppas att nån mer än jag själv kommer fatta grejen. Hihi.

.

.

.

2. Nu räcker det inte med bara ”based on a true story”

När jag såg filmen Återkomsten var det en trailer för 12 years a slave sen en trailer för Phenomena. I 12 years a slave-trailern stod det att den var ”Based on an extraordinary true story” och i Philomena-trailern fick vi veta att den var ”Inspired by the incredible true story”. Ska det bli VM i superlativ nu för att sälja in en film, räcker det inte med att den är baserad på en sann händelse. Sicket larv.

.

.

.

1. Doktor Gregory House

Jag kan liksom inte tjoffa upp nån annan på plats ett, det går inte. Jag umgås med denne man en stund varje kväll och han är så jävla enerverande och så sjukt smart och så galet missanpassad och ändå så charmig att jag  liksom bara….smälter. Jag är framme vid säsong sju nu och det finns bara åtta. Sen ska jag hoppa på The Killing igen. Detta TV-serie-knarkande. Jag sitter som i en rävsax. En rätt mysig rävsax. Så skönt att det inte är sommar!

11 svar på ”Fredagsfemman # 94”

 1. 5: Jag håller tummarna för mig själv 😉
  4: Men du tackar alltså nej till gratisunderhållning?
  3: Du vet att skapa spänning, du…
  2: Börjar luta åt Extreme Home Makeover
  1: Tror jag tappade House runt säsong fem, men känner defintivt ett litet sug nu

  Ha en bra fredag!

  1. Sofia:
   5. Lycka till 🙂
   4. Gratisunderhållning? Som i betydelsen sånt-som-inte-kräver-biljett?
   1. Femman var ingen höjdarsäsong… Sexan däremot. 😀

   Trevlig helg!

 2. 5. Tack för påminnelsen!

  4. Nej tack (till filmen), ja tack (till bio ihop)

  3. Spännande! Vad kan det vara…?

  2. Har aldrig varit svag för BOATS, kommer nog inte bli bättre med BOATS på overdrive heller…

  1. Men… Du kollar ju inte på tv-serier?? 😉

  1. Henke:
   4. Nej tack till filmen? Gillade inte du första filmen? Eller nej, det kanske du inte gjorde….Minns bara att du gillade den mer än jag (vilket inte var så svårt iofs).
   3. Hihi. Inget världsomvälvande men jag tycker om det.
   1. Jag vet. Jag gör ju inte det. Men för att INTE kolla på TV-serier kollar jag just ni väldigt mycket. Jag minns också varför jag i flera år nu försökt hålla mig borta från TV-serier. Därför att jag FASTNAR. Och jag vill inte göra nåt annat än att fortsätta titta på serien jag fastnat i. Suck. 😉

 3. 5. Nu har jag tävlat!
  4. Har en dotter som tjatar här hemma. Känner igen´et!
  3. Meget spännande!
  1. Vet precis vad du menar! Hur jobbigt som helst! Här är det SoA, Homeland, Walking Dead, How I met your…, Bron, Breaking Bad, New Girl osv osv. Ett under att man hinner med att se FILM herregud! 😉

  Trevlig Helg! 🙂

  1. Steffo:
   5. Tjohooo!
   4. Funkar tjatet på dig? Kommer du gå med och se filmen?
   1. Bara ETT avsnitt kvar av Bron nu. Det kommer bli jobbigt. Saknaden när det är slut….:(

   Trevlig helg! 🙂

 4. 4 blir dvd
  3 spännande
  2 vad ska man säga…..
  1 House har jag sett ett par avsnitt av och kan förstå charmen men fast blev jag aldrig. Försöker begränsa det lite men det finns många bra serier så jag har alltid en eller ett par tre p gång . Bron kommer jag sakna men å andra sidan börjar på spåret NU 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.