Fredagsfemman # 97 – Julklappstips för filmälskare

5. Harry Potter-boxen för en spottstyver

Nu finns alla åtta Harry Potter-filmerna i en lättbortskänkt box som dessutom knappt kostar mer än EN film gjorde som sprillans ny. Här hittar du den på DVD, här eller här finns den på Blu-ray. En perfekt julklapp till både stora och små.

.

.

.

4. Stålmannen-onepice

Tänk att sitta uppkrupen i soffan i en mysig helkroppsoverall och samtidigt känna sig som mannen som är gjord av stål. Låter mysigt va? Det går att beställa här och det finns ingenting att skämmas för.

.

.

.

3. Gregory House i en låda vore mums

Ja det vore det. Det vore mumsfilibaba till och med OM det inte vore så att jag redan hade alla säsongerna på DVD. Men här finns en finfin box med alla åtta säsongerna av House. 46 skivor! Det här är julafton på RIKTIGT för alla som missat denna fenomenala TV-serie och ja, nu ska jag sluta tjata om den.

.

.

2. Citattavlor med filmtema behöver inte handla om Carpe Diem

Här finns så mycket coola tavlor att jag skulle vilja bli shopaholic för en stund. Här finns canvastavlor för alla smaker, väl kända quotes och snygg grafisk design. Det är helt enkelt en gottepåse för en sån som mig och kanske även för dig?

.

.

1. Går det att inte bli glad av en MARVEL-tischa?

Nej. Det solklara svaret är nej. En färgglad T-shirt med någon härlig Marvel-hjälte på kan få vilken filmälskande iskall julhatare som helst att jubla. Jag avskyr inte julen, tvärtom, men jag köper såna till mig själv varje jul. Slår in dom fint och skriver ”Från Tomten”. Det funkar. Det kan aldrig bli för många såna i garderoben. (Här finns ett helt gäng fina tröjor men det är bara att googla, det finns på många ställen).

6 svar på ”Fredagsfemman # 97 – Julklappstips för filmälskare”

 1. Ho-ho!
  Fina tips det där! Fast jag hoppar med fördel över lillgamle Potter! Kändes som en rejäl utmaning att ta sig igenom alla filmerna då för ett par år sedan i det galna HP-maraton jag genomförde… 😉

  #1 känns ju kanonkul! Klart man blir glad! 🙂

  Trevlig Helg…såklart! 🙂

  1. Sofia:
   Jag kan förstå det. #3 alltså. 😉

   Fredagen den 13:e brukar vara en turdag för mig, eller åtminstone en bra dag så jag hoppas det håller i sig. Trevlig Lucia till dig med 🙂

 2. Kul lista. Jag önskar mig en Ferris Bueller tavla från #2… eller en Buffy, eller en The Graduate, eller en Roman Holiday, Annie Hall eller Donnie Darko. Sherlock. Argh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.