HUSH

Nu ska vi se.

Home invasion-filmer. Är det läskigt?
Japp.

.
Home invasion-filmer där hemmet är långt ut i skogen utan grannar i absolut närhet, det då, är det läbbans?
Jomen!

.
Home invasion-filmer som utspelar sig i ett öde hus i skogen och  där mördaren hux flux står utanför ett fönster och tittar in?
Ja.

.

Home invasion-filmer som utspelar sig i ett öde hus i skogen och  där mördaren hux flux står utanför ett fönster och tittar in och har en VIT MASK för ansiktet?
Va? Skojar du? Klart det är otäckt! Vita mask-mördare är det värsta som finns!

.

Home invasion-filmer som utspelar sig i ett öde hus i skogen och där mördaren hux flux står utanför ett fönster, tittar in och har en VIT MASK för ansiktet OCH där den kvinnliga huvudpersonen är heeeeelt ensam i huset?
Jaaaa. Men suck, ta i då! Kom med nåt ÄNNU värre!

.

Home invasion-filmer som utspelar sig i ett öde hus i skogen och  där mördaren hux flux står utanför ett fönster, tittar in, har en VIT MASK för ansiktet och där den kvinnliga huvudpersonen är heeeeelt ensam i huset OCH hon är dessutom DÖV!
LÄGG AV! Satan va creepy!

Ja, precis. Det är Hush. En tämligen creepy film faktiskt.

Och den finns på Netflix!

8 svar på ”HUSH”

  1. Ja… Händer ju rätt ofta att man kollar film och ibland så sammanfaller filmen med din recension. Hur som. Tycker filmen var kanon (spoiler alert) tills det i vanlig ordning uppstod såna där delikata lägen att offret gjorde något mer än att bara vara ett offer. Fanns ju flera lägen att bara sänka snubben. So to speak. Galet frustrerande. Nästan lika frustrerande som att inte veta hur han hamnade i den situationen…!

    Sen – 1408 där. Vad händer där? Kan ju fortfarande inte läsa recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.