JEFF, WHO LIVES AT HOME

Det finns få saker i filmbloggerisammanhang som är svårare än att skriva recensioner om mellanmjölksfilmer. En hygglig trea är ett betyg som är fullständigt värdelöst sett till skrivlusten, det är liksom bara ljummet, bara schysst, bara okej fast det är ändå inte bara för det är inte på något sett en dålig film, endast ganska tråkig att skriva om. Jeff who lives at home är en sån film.

Jason Segel, Ed Helms och Susan Sarandon är alla tre riktigt bra skådespelare och ingen av brukar göra mig besviken. Det gör dom inte här heller, varken dom eller filmen.  Jag känner mig bara tom i huvudet. Ropar man ”ho-ho” i ena örat ekar det ”ho-hooo” ur det andra.

Koka lite thé, käka en kardemummaskorpa, sätt dig och skriv önskelista till Tomten och titta på den här filmen samtidigt. Den behöver inte hundraprocentig koncentration för att fungera men den är mysig som en översovande kompis i randig pyjamas. Jag tycker om den. Det är en riktig snällisfilm.

7 svar på ”JEFF, WHO LIVES AT HOME”

 1. Ahhh..det där med mellanmjölksfilmer är alltid intressant…var liksom på skalan hör de hemma…?
  Hos mig hamnar de nästan uteslutande på betyg 2 = Godkänt för stunden.

  Känns som perfekta platsen för en rulle som varken är bra (3) eller kass (1)…

   1. Steffo:
    För mig är en mellanmjölksfilm en medeltrea, möjligtvis en svag trea, dvs en film jag inte har minsta svårighet att titta på men som jag mot förmodan aldrig kommer se om och heller inte minnas särskilt länge. För att få en tvåa av mig måste filmen framkalla en viss mängd ”skruvningar” samt träsmak 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.