Life as we know it

13 juli, 2011

Jag trodde att jag gillade Katherine Heigl när jag såg henne ”agera” mot Seth Rogen i ”komedin” På smällen. Det gjorde jag inte.

Jag gav henne en andra chans i 27 dresses och där passerade hon nålsögat med hårfin marginal.

Några månader senare dök hon ner i dyn igen när hon återigen försökte sig på att ”agera”, denna gång mot ”karaktärsskådespelaren” Ashton Kutcher i pissrullen Killers. Hon dök ner så hårt att det knappt gick att skönja trampdynorna.

Nu VET jag att jag inte gillar henne. Jag VET det. Ändå sitter jag här och har kollat på ännu en bortom medioker ”komedi” med henne som leading lady.

Jag blir så jävla trött. Jag blir trött på henne men mest av allt på mig själv. Det är ju som att springa med huvudet före rätt in i en tegelvägg gång på gång på gång och inte fatta att man måste ta på sig en hockeyhjälm för att överleva klungan med bulor.

Jag kan lova en sak. Det kommer aldrig aldrig aldrig någonsin att dyka upp en ”Veckans Heigl” här på bloggen. Aldrig.

Nej.

Never.

Jag säger NEJ till det och ett nej är ett nej alldeles oavsett röstläge.

Hörs det att jag skriker?

 

{ 5 comments… read them below or add one }

Sofia juli 13, 2011 kl. 08:59

Visst är det väl hon som var/är med i Grey’s Anatomy? Där tyckte jag faktiskt att hon var riktigt bra under den enda säsong jag följde serien, men hennes trackrecord vad gäller film lämnar en del övrigt att önska.

Svara

Fiffi juli 13, 2011 kl. 10:48

Sofia: Jag tillhör den minoritet av världens I-landskvinnor som inte sett ett enda avsnitt av Grey’s anatomy. Men du har säkert rätt 🙂

Svara

Pladd juli 14, 2011 kl. 00:22

Grey’s håller hyfsad tv-såpaklass. Heigl likaså i det sammanhanget.

Annars tycker jag det mest intressanta med henne är att hon bor granne med Filip Hammar därborta i LA. Mer bryr jag mig inte om henne.

Svara

fiffi juli 14, 2011 kl. 08:25

Pladd:
Känns som en lagom bry-sig-om-nivå 😉

Svara

Sofia juli 14, 2011 kl. 09:31

Jag ska väl inte gå så långt som att påstå att du missat något. 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: