TV-kvällspåminnelse (uppdaterat)

Ikväll är det dags.

SVT2 kl 21. 30

Människor helt utan betydelse.

Låtsas att det är höst och kura ner dig i soffan vettja.

Länk till mer info på SVT.

Uppdaterat efter filmen:

Jag trodde innan att boken skulle göra sig bättre som film än som just en liten bok. Jag hade fel. Historien om Magnus funkade inte riktigt för mig såhär heller. Den är alldeles för tunn och oengagerande även för ett halvtimmeskort filmformat. Lite synd men kanske inte jätteöverraskande.

5 svar på ”TV-kvällspåminnelse (uppdaterat)”

 1. Har visserligen inte sett filmen än. Den finns kvar ett tag på svtplay.

  Tycker boken var hur bra som helst. Det är just i den obehagliga undertonen som styrkan finns. Det är de ovidkommande detaljerna som gör det!

  Gillar för övrigt din blogg 🙂

  1. dan:
   Jag håller med dig, boken hade nåt, absolut hade den det, men den kändes ändå lite tunn. Jag hade velat läsa mer, få reda på mer, hängt med Magnus fler dagar för att komma lite mer under huden på honom. Filmen kändes likadan för mig. Hoppas du gillar den lite bättre 🙂

   Kul att du gillar bloggen. Tack! 🙂

 2. Nu har jag också sett den. Helt ok, men det kanske mest berodde på att en halvtimme är så pass kort tid? 😉 Jag upplevde att den siktade mer på någon slags nästan psykothrillerkänsla, vilket jag inte alls uppfattade i boken.

  1. Sofia:
   Håller med om att känslan var annorlunda än boken men kanske inte till det bättre såhär när jag smält det hela en smula.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.